Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita silviotta's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.05.2009
  Postari in forum
  8

  Intoarcerea din CCC la alt loc de munca

  Buna ,
  Intervin si eu in speranta ca cineva ma poate ajuta si lumina intr-o problema:
  in noiembrie pe 21 se termina CCC si ar trebui sa ma intorc la serviciul de acum 2 ani.Ideea e ca intre timp mi-am gasit altceva si se va face angajarea pana la sfarsitul lunii octombrie.Diseara voi primi lista cu actele necesare pentru angajare dar mi s-a spus sa ma interesez zi eu ce acte trebuiesc in cazul meu - k ma intorc ai devreme de 2 ani si "intoarcerea" mea e la un alt loc de munca.
  V-ati confruntat cu aceasta situatie?Pe net nu am gasit nimic referitor la situatia mea.
  Multumesc anticipat pentru raspunsuri

 2. #2
  Moderator Floricica Avansata Krisstina's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.01.2010
  Postari in forum
  1.390
  Mai intai iti termini " socotelile" cu vechiul loc de munca, pentru ca pe parcursul CCC tu ai avut CIM suspendat. Cand te intorci la serviciu dupa terminarea concediului pt cresterea copilului, faci o cerere. In mod normal si acum tot procedura asta o urmezi: cerere de intoarcere la serviciu si o cerere de incetare a raportului de munca in unitatea unde ai lucrat. Daca te angajezi mai inainte de a termina CCC , va trebui sa anunti in scris acest lucru, pentru ca nu poti fi salariata si sa primesti indemnizatie, fie si numai pentru o luna. Indemnizatia se va suspenda in acest caz.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari