Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita corina.pop's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.04.2015
  Postari in forum
  1

  Indemnizatie crestere copil - pfa suspendat + CIM perioada determinata

  Buna ziua,

  Momentan incasez venituri pe baza unui contract de munca pe perioada determinata care ar urma sa inceteze peste in luna mai. Eu am si un pfa pentru care am suspendat activitatea in momentul in care am incheiat acest contract de munca. Pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil stiu ca trebuie sa am venituri 12 luni fara pauza pana in momentul nasterii. In aceste conditii, cat timp am la dispozitie pentru a relua activitatea pe pfs si a realiza venituri astfel incat sa beneficiez de indemnizatie? Daca contractul inceteza pe 10 mai, trebuie sa inregistrez reluarea activitatii pt. pfa pe 11 mai, sau am o perioada de "gratie"? Multumesc.

 2. #2
  Moderator Floricica Avansata Krisstina's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.01.2010
  Postari in forum
  1.390
  Trebuie inregistrate venituri in aceeasi luna : daca CIM se termina pe 10 mai, PFA-ul ar trebui sa "produca" tot din luna mai. 2-5 zile diferenta nu sunt o problema.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari