Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Gregor's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.04.2012
  Postari in forum
  1

  Continua plata indemnizatiei desi am optat pentru un an

  Sotia mea se afla in CCC ptr al doilea copil, nascut in 25.01.2011. Acesta este in continuarea concediului de la primul copil nascut pe 29.03.2009. Pentru primul copil sotia a beneficiat de concediu de 2 ani si, conform modificarilor din 2011, la al doilea am optat pentru un an (totalul sumei primite era mai mare decit ce pentru 2 ani).
  Am doua intrebari legate de aceasta situatie:
  1. Dupa calculele noastre ultima plata trebuia sa fie in februarie 2012, insa am continuat sa primim bani si in martie si aprilie. Nu stim daca este o greseala sau este din cauza ca cele doua concedii sau suprapus? mai a fost cineva in aceasta situatie?
  2. In al doilea an (cel neplatit) sotia mai beneficiaza de asigurarea medicala de baza sau nu? Si daca nu, ce se poate face, este posibil sa o platim noi si cit este suma ce trebuie platita?

  Multumesc.

 2. #2
  Floricica Novice simonacio's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.08.2011
  Postari in forum
  564
  e posibil sa fie o greseala de la ei. trebuie sa vorbesti cu ei sa vezi ce s-a intamplat. eu cu toate ca am dus dupa 11 luni cererea de incetarea a indemnizatiei pt ca am inceput lucrul, tot mi-a venit indemnizatia pana cand a implinit copilul un an si acum trebuie sa restitui banii. mai bine vorbeste cu ei ca dupa aia cine stie cat trebuie sa restitui.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari