Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Pentru ca in ultima perioada au avut loc serbarile de sfarsit de an la gradinite si scoli si multi parinti au sesizat diferite comportamente si stari pe care copiii le-au avut, va propun sa abordam acest subiect.

  Unii parinti spun ca cei mici nu au spus poezia pe care o stiau sau nici nu au vrut sa participe, altii au constatat ca cel mic a devenit mai timid sau mai inhibat decat era cu un an inainte. Altin parinti au avut prilejul sa observe cum este copilul lor in grupul de copii de la gradinita sau de la scoala, daca este un copil respins de ceilalti sau prea retras sau este liderul lor.

  Despre toate acestea si despre ce inseamna participarea copilului la o astfel de manifestare alaturi de alti copii, in public, eventual pe scena, va invit sa vorbim asta seara incepand cu ora 20.

  Va astept!

 2. #2
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Buna seara si bine v-am gasit la o noua discutie in direct!
  Pana la ora 23 va astept parerile, sentimentele si intrebarile despre subiectul de astazi - serbarea de la gradinita sau de la scola si participarea copilului la ea!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari