Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita amaltthia's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.03.2010
  Postari in forum
  3
  Buna ziua,

  am un baietel de 1 an si 4 luni si plange dupa mine daca il las cu altcineva. Sa il inscriu la o cresa sau sa il las cu bunicii? Pe de o parte la cresa socializeaza cu alti copii, este supravegheat de personal specializat si are un program stabil. Dar am cunoscut persoane ai caror copii au fost neglijati la cresa sau chiar batuti. Pe de alta parte cu bunicii imi este teama sa il las. Bunica din partea tatalui este cam neglijenta,pe celalalt nepot il lasa singur in casa la 2 ani si se ducea la magazin cu orele, ii dadea sa manance numai mezeluri, cola, pepsi etc. Iar mama nu este inzestrata cu foarte multa rabdare. Pe sora mea cea mica o batea la 1 an de ii lasa basicute pe fund ca nu voia sa faca baie, probabil ca era apa cam fierbinte, iar mie imi reproseaza ca nu ii dau sa manance orice si ca ii dau ciorbita la temp camerei si nu calda la ea (fierbinte).

 2. #2
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Sunt mai multe aspecte pe care le sesizati. Pe de o parte, faptul ca plange dupa dvs. Si ar fi cazul sa se obisnuiasca si cu alte persoane. Pe de alta, ingrijorarea dvs. Ca nu va fi bine ingrijita de o alta persoana. Care este relatia lui cu persoane straine, cu musafiri, cu alte rude? Reuseste sa se joace cu alti copii? Se joaca singur in camera 5-10 minute? De asemenea este important daca va grabiti sa il inscrieti sai daca veti avea timp sa vizitati acele crese sau gradinite pentru a va forma o imagine despre cum este acolo si pentru a dobandi incredere. Vom avea un work-shop pe aceasta tema pentru parinti la sfarsitul lunii aprilie intr-o gradinita din bucuresti si de asemenea voi deschide un topic cu acelasi subiect, in care mamicile vor putea povesti din experientele lor.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari