Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Dupa o intrerupere, vom relua discutiile noastre in direct de luni seara. Am avut mai mult de 1 an cate o discutie in fiecare saptamana, intre orele 20 si 23, apoi topicul a fost inchis si nu s-a mai putut posta. Dupa un timp, vazand ca sunt persoane care ar vrea sa puna intrebari sau sa=si exprime parerea si nu pot intra in respectivul interval de timp, am hotarat sa lasam topicul deschis. Asa incat puteti citi atat discutiile mai vechi cat si cele in curs de desfasurare.

  De asemenea, avem o rrubrica in care puteti posta propuneri de subiecte si teme de discutie, in functie de ce anume va intereseaza mai mult. Am incercat sa abordam mai toate temele propuse iar cele care au suscitat un interes foarte mare au fost repetate.

  Incercam asta seara sa stabilim impreuna un mod cat mai eficient atat pentru voi cat si pentru mine in privinta acestor discutii. Asadar vom avea o discutie, incepand cu ora 20 la care va invit sa luati parte si sa va exprimati parerile, sa propuneti modalitati de a lucra, care sa va ajute.

  Ideea cu care am deschis acest topic de discutii in direct a fost aceea a unei discutii cu mai multe persoane, in care intr-un interval stabilit si cunoscut de toata lumea si cu u subiect anuntat in prealabil, sa puteti intra pentru a va exprima sau doar pentru a citi.

  Am remarcat de-a lungul timpului ca numarul de vizite este foarte mare chiar si la subiectele in care sunt putine opinii. Esre firesc sa fie asa pentru ca nu intotdeauna avem ceva de spus sau de intrebat si preferam sa ascultam discutia ce are loc intre celelalte persoane.

  Aceasta modalitate de a avea o discutie in direct este cea mai apropiata de o intalnire reala, in care pot participa persoane din locuri diferite care n-ar putea nicicand sa ajunga in acelasi loc. Eu sunt pe forum, cititn si scriind, exprimandu-mi opinia sau punand intrebari, raspunzand unora dintre intrebarile voastre in tot acest interval de timp.

  Asa ca va astept asta seara de la ora 20 sa punem impreuna la punct modul de organizare si de desfasurare a acestor discutii.

 2. #2
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Buna seara si bine v-am gasit la o noua discutie in direct.
  Avem in aceasta seara 3 ore la dispozitie pentru a ne spune parerea despre aceste discutii online si despre a incerca sa punem la punct modul lor de desfasurare. Poate chiar sa facem un program al viitoarelor discutii. La rubrica de propuneri, o mamica solicita o discutie despre cum sa-i spuna copilului diferenta dintre tatal biologic si cel vitreg. Am incercat de doua ori sa avem aceasta discutie si nu a intrat nimeni. Pare intr-adevar un subiect dificil. Cum am puitea proceda? Voi ce ziceti?

 3. #3
  Floricica Avansata cryssa's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.10.2006
  Postari in forum
  1.860
  am putea face mai multe rubrici de ex 1 -sanatate fizica si psihica 2-dezvoltarea copilului cu parinti naturali 3-deszvoltarea copilului cu parinte/parinti adoptivi 4-problemele parintilor si influenta lor in dezvoltarea copilului 5-cum imi educ copilul sa faca..x,y,z lucru cred ca deschiderea unor subiecte clare si concise vor ajuta mult mamicile si viitoarele mamici sau de ce nu sa faceti un forum ..va pot ajuta in acest sens eu am un blog care poate vi se va parea interesant si am un forum care e inactiv inca http://sexymother.ablog.ro/ eu sunt foarte interesata in domeniul psihologiei copilului- am facut 3 ani de psihopedagogie insa am abandonat din probleme familiale doamna anca munteanu faceti o treaba buna insa consider ca merita mult mai multe mamici sa se informeze de aceea cred ca ar trebuii sa va extindeti..in ceea ce priveste mamimca care are baietelul cu tatic vitreg cred ca nici o abordare nu este potrivita decat cea directa depinde de varsta baiatului insa exista si alte metode de exemplu daca este pana in 10 ani ii poate face o sceneta cu marionete in care sa alega chiar povestea vietii ei asa copilul va accepta mai usor diferenta si cu timpul va reusii sa treaca peste ..parerea mea doar..

 4. #4
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Stiti ca pana acum am abordat fie subiecte pe care le abordasem anterior intr-un articol, fie propuneri de discutii din partea mamicilor. Sigur ca se pune aceasta problema a unei abordari generale a situatiei ("Cum ii spunem copilului ca este adoptat?", de exemplu)sau discutam cazul concret al parsoanei care a postat situatia sa. Asta este o problema de confidentialitate dat fiind ca suntem intr-un spatiu public si multe persoane nu pot scrie situatia reala. Asta cred ca este si motivuil pentru care nu scriu ci doar citesc. Pentru intrebari personale, am dat adresa mea de mail. Asadar ramane sa discutam impreuna diferite situatii care intereseaza mai multa lume si in care pot participa cat mai multe persoane. Astfel vom avea un schimb de opinii si experiente din partea mai multor mamici si vom afla mai multe.
  Multumesc pentru opinia exprimata si va astept in continuare!

 5. #5
  Floricica Nou Venita rumburaki's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.08.2008
  Postari in forum
  31
  sunt insarcinata in 35 saptamani la 32 de saptamani medicul mia spus ca bebele e mic are 1100gr si placenta previa

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari