Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Avansata carmenmickey's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.01.2010
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  1.316
  Sunt mama a unui baiat de 16 ani,acum sunt insarcinata in 34 saptamanii, vom avea o fetita si suntem foarte fericiti. . . . Pana acum am avut probleme de sanatate si nu am putut avea un al doilea copil. . . Baiatul meu de 16 ani este foarte atasat de mine,iar acum il vad cum sufera ca nu va mai fi el in centrul atentiei,ca nu-i vom face placerile, ca nu ii vom mai da lui totul. . . Asta o spune cand si cand. . . Acum vreau sa stiu cum ar trebui sa ma port cu el? Cum sa-i vorbesc sa nu il supar? Ma doare cand il vad ca sufera in sinea lui. . . . Nimic de zis isi face planuri cu surioara lui ca o va duce la plimbare. . . Colegii si prietenii de la liceu spun ca vor sa vina sa o vada cd. Se va naste, normal i-am spus ca poate sa ii aduca pe prieteni sa o arate pe surioara lui. . . Cum este mai bine sa ma port cu el? Cum sa-i vorbesc? Vreau sa il vad mult mai vesel. . . Cum? ? ? ? ? ? Multumesc mult pentru ajutor. . .

 2. #2
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  La 16 ani, un adolescent poate exprima destul de bine ce simte. Sigur ca sentimentele lui sunt amestecate penteru ca nasterea unui copil este o mare schimbare si cere o adaptare din partea tuturor membrilor familiei. Rivalitatea fraterna este un fenomen care exista si care se manifesta in diferite moduri in functie de multi factori, printre care si sexul copiilor, diferenta de varsta dintre ei etc. La atatia ani diferenta, ei nu vor avea aceleasi nevoi si ca atare nu va fi aceeasi situatie ca intre copiii cu varste apropiate. In schimb, vor "imparti" timpul si atentia parintilor, ca orice frati.

 3. #3
  Floricica Avansata carmenmickey's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.01.2010
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  1.316
  Va multumesc mult pentru timpul acordat. . .

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari