Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita calincarmen's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.01.2010
  Postari in forum
  3
  Buna, sunt bona si am in grija o fetita de 3 ani si 2 luni. Este foarte draguta si inteligenta, dar face pe ea atat pipi, cat si caca. Am inteles ca a stat pana la un an cu mamica, apoi cu o bunica si apoi cu alta bunica.
  I-am cumparat olita. Am pus-o in nenumarate randuri la ea. Ne-am jucat, am povestit etc. Nu a facut. Cum i-am pus pempers a facut caca. Ce ma fac? Exista vreun tratament? Eu cred ca nu a fost stimulata la timpul respectiv (6-7 luni) sa-si dezvolte reflexele. Am certat-o, am incercat impreuna sa simulam. Partea interesanta este ca nu se clinteste nici un muschi atunci fand face pe ea. Cum pot s-o ajut? Daca are cineva vreun sfat, sunt receptiva. Si mamica isi doreste sa rezolve problema, dar nu stie cum.

 2. #2
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Buna ziua,

  Pentru a afla ce se intampla cu fetita este necesar sa vedem istoria ei, cum a evoluat fizic, psihic si relational pana acum. Asteptam ca mamica sa ne scrie mai mult despre fetita pentru a putea sa o ajutam intr-un fel.

 3. #3
  Floricica Nou Venita andreeapopa's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.12.2006
  Postari in forum
  103
  Si fetita mea are 3 ani si inca face in pampers,nu vrea sa faca la olita sub nici o forma sau la wc.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari