Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita IuliaPantazi's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.02.2011
  Postari in forum
  41

  Foarte Bine Dezvoltarea personala a copilului si importanta ei

  Responsabilitatea, limbajul corpului, gestionarea frustarilor, comunicarea, gestionarea tristetii si supararilor, cum invatam sa avem rabdare, prietenia si cum alegem adevaratii prieteni, relatii intre frati, personalitatea oamenilor, schimbari in viata de familie in caz de deces sau divort, corpul meu si intimitatea, viata si nedreptatile ei toate acestea si multe altele tin de dezvoltarea personala a copilului.

  Succesul in viata vine daca incepi sa il pregatesti de la o varsta foarte frageda.
  Copiii pot fi “programati” si “hipnotizati” sa devina niste adulti independenti, capabili sa ia decizii singuri, optimisti, fericiti si performanti.

  Cu siguranta fiecare din noi avem o misiune pe lumea asta, ne nastem sa facem ceva, avem talente uneori nebanuite. Singura provocare este sa reusim sa ne dam seama in ce sa investim timp si bani. De aceia, este esential sa ii dam copilului “hrana intelectuala” de care are nevoie, si sa ii intelegem, si sa-i acceptam capacitatile si valorile sale.
  Modificata de IuliaPantazi; 23.02.2011 la 13:34:34.

 2. #2
  Floricica Senior raluca28's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.11.2009
  Postari in forum
  2.806
  Care ar fi cea mai buna metoda de aplicat, sa zicem, acasa, pentru a fi siguri ca facem ce e bine pt dezvoltarea copiilor nostri? Ce recomandati sa facem si sa nu facem?

 3. #3
  Floricica Nou Venita IuliaPantazi's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.02.2011
  Postari in forum
  41
  Metode de aplicat sunt foarte variate iar succesul lor depind de personalitatea copilului si de ceea ce ii face placere lui.
  Joaca este meseria copilului si puteti sa va implicati in joc cu el, sa comunicati foarte mult cu copilul si sa-l ascultati.

  Un parinte nu trebuie sa preia sarcini pe care le poate face copilul sau, dimpotriva, trebuie lasat sa isi exploreze propriile puteri.
  Modificata de IuliaPantazi; 10.03.2011 la 22:14:54.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari