Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita IuliaPantazi's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.02.2011
  Postari in forum
  41

  Exclamatie Crize de manie la 3 ani

  La aceasta varsta pe o dezvoltare normala copilul trece de la stadiul primar de cunoastere (explorare) la o structurare a ceea ce a invatat.

  Legat de acest aspect copilul nu intelege intotdeauna ce se intampla cu el si poate nu stie sa-si exprime toate nevoile si nici sa controleze interdictiile.
  "NU" reprezinta o interdictie pe care un adult o percepe ca atare, un copil nu intelege la 3 ani "ITI PLACE", "NU ITI PLACE" intr-o maniere predictibila.

  Aceste comportamente se predau terapeutic in unele situatii, atunci cand apar crizele comportamentale sau altii invata de la sine prin imitatie. Ceea ce puteti face este sa observati in ce conditii apar, ce declanseaza criza si ce obtine copilul dumneavoastra prin acest comportament .

  Agresivitate este un comportament ce poate controla comportamentele celorlalati, el de fapt comunica: cererea atentiei, sustragerea/evadarea de la o sarcina sau obtinerea recompensei.
  Modificata de IuliaPantazi; 21.02.2011 la 16:17:23.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari