Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita IuliaPantazi's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.02.2011
  Postari in forum
  41

  Au copiii probleme, suparari?

  Copilaria este o perioada pe cat de frumoasa pe atat de plina de schimbari (fizice, mentale, emotionale). Copiii invata o multime de lucruri despre lume si ei insisi in primii 12 ani de viata. Acum se desprind de parinti, leaga prietenii, isi descopera talentele, isi dezvolta abilitati si capacitati…

  Dar de cele mai multe ori se confrunta cu probleme care poate nu sunt ale lor, ci ale parintilor lor sau ale altor adulti de langa ei.

  Parintii pot fi cei care au generat (adesea fara intentie) probleme copiilor lor, dar tot ei sunt cei mai in masura sa-si ajute copiii, fiind sau ar trebui sa fie persoanele cele mai apropiate de proprii lor copii.

  Cu cat un copil este ajutat de la o varsta mai frageda sa depaseasca o anumita problema (emotionala, cognitiva, comportamentala) cu atat are sanse sa devina un adult echilibrat si de succes.

  Adultii cred (gresit de multe ori) ca un copil nu poate avea probleme sau ca neconditionat un copil caruia i se ofera o buna ingrijire ar trebui sa fie fericit, dar uita ca insasi evolutia si dezvoltarea naturala pot ridica dificultati care nu intotdeauna sunt trecute.
  Modificata de IuliaPantazi; 23.02.2011 la 13:35:20.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari