Ultimele discutii din forum
 1. #12
  Floricica Nou Venita crissbc's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.09.2010
  Postari in forum
  2
  As dori sa castig aceste carti pentru nepotelul meu,care are autism,si care nu este favorizat d.p.d.v. financiar, deoarece provine din zona rurala, iar parintii lui nu au posibilitati sa il duca la terapii.Din acest motiv as crede ca aceste carti le-ar fi de mare ajutor parintilor, pentru a face terapie cu el acasa.Sper sa am noroc si sa castig, pentru a face o bucurie acestui copil si parintilor sai!De progsese nu am cum sa va povestesc, deoarece parintii nu au bani sa il duca la specialisti,au fost cateva saptamani, dar fiind scumpe aceste consultatii, nu au mai avut ce sa vanda, astfel copilul , in varsta de 4 anisori,nu mai poate beneficia...

 2. #13
  Floricica Nou Venita niculae victoria's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.12.2006
  Postari in forum
  9
  ca asistent social, mi-ar ajuta aceasta carte in lucrul cu copiii speciali

 3. #14
  Floricica Nou Venita valeriu85's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.09.2008
  Postari in forum
  32
  Din fericire am un copil sanatos, dar am in cercul de prieteni parinti al caror copil s-a nascut cu aceasta afectiune. Mama copilului are o atentiae deosebita pentru puiul ei si se implica in multe activitati ce ar putea ajuta la progresele lui, acestea nu au intarziat sa apara. Copilul a inceput sa receptioneze anumite comenzi sau sa ceara anumite lucruri. Este mult mai atent atunci cand este implicat intr-o activitate.

 4. #15
  Floricica Nou Venita elenusab's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.08.2008
  Postari in forum
  2
  -nici eu nu am un copil cu autism,dar o prietena al carei copil manifesta aceste tulburari,dar care nu a primit inca un diagnostic concret,sigur ar avea nevoie de aceste carti.Multumesc

 5. #16
  Floricica Nou Venita mikybuna's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.02.2012
  Postari in forum
  7
  Bebelusul meu de 5 luni a facut multe progrese: intoarce privirea cand o stig pe nume, ii cer manutele si le intinde spre a fi luata in brate, sta nemiscata cand i se cere pupic! Nu mai spun de silabele pe care le scoate! Suntem impresionati de progresul ei in integrarea in sanul familiei!

 6. #17
  Floricica Nou Venita stefan nadia irina's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.01.2010
  Postari in forum
  30
  am urmarit o situatie si am observat ca se poate face ceva

 7. #18
  Floricica Nou Venita ruxy_andra's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.01.2010
  Postari in forum
  31
  Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca am un copil sanatos si ca nu m-am confruntat cu acet tip de afectiune. Insa stiu de la cumnata mea care lucreaza la un centru de recuperare a acestor copii cu probleme, ce inseamna autismul si as vrea din tot sufletul sa o pot ajuta oferindu-i aceste carti in dar pentru ai fi de folos la terapia cu copii pe care ii ajuta.

 8. #19
  Floricica Nou Venita streanga's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.12.2011
  Postari in forum
  4
  Buna ziua.va scriu cu sufletul larg deschis ca am mare nevoie de aceste carti si promit sa le dau si celor care au nevoie de ele,nu are baietelul meu autism,dar sindromul down poate fi incadrat la terapia abba,asa ca va rog din tot sufletul daca est cu putinta sa mi le dati mie sa imi ajut copilasul de 1 an si 8 luni,sa nu sufere si sa il pot integra la gradinita si mai departe.va multumesc frumos.anca s.

 9. #20
  Floricica Nou Venita D3lia's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.08.2010
  Postari in forum
  6
  Cunosc o fetita autista. Cum la noi in oras nu prea exista specialisti care sa se ocupe de ea, posibilitatile financiare ale familiei sunt foarte mici, mamica ei s-ar bucura nespus sa se documenteze astfel incat sa-si ajute copilul atat cat poate ea. Face progrese extraordinar de mici si numai multumita mamei, dar aceste achizitii din pacate sunt repede pierdute. :(

 10. #21
  Floricica Nou Venita meandmyself's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.04.2012
  Postari in forum
  1
  Buna ziua! Sunt un cadru didactic de sprijin si lucrez cu astfel de copii. Daca voi avea norocul sa ma alegeti voi fi multumita, daca nu , poate ca va ajunge exact acolo unde este nevoie si voi fi fericita...:). Felicit initiativa dvs. !

 11. #22
  Floricica Veterana latifa's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.05.2008
  Postari in forum
  10.644
  Buna ziua.Baietelulmeu Yanis, in varsta de 2 ani si 4 luni a fost diagnosticat cu autism la 1 an si 9 luni.Facem terapia aba din octombrie, el a avansat f mult, mai putin pe limbaj.Mi-ar fi de mare ajutor aceste carti.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari