Ultimele discutii din forum
 1. #56
  Floricica Nou Venita mihaelabaciu's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.08.2005
  Postari in forum
  48

  Multumesc!

  Multumesc pentru premiu,
  sunt bucuroasa ca l-am primit si imi doresc sa invat si sa aplic in relatia cu copiii mei notiuni care sa ne ajute sa ne intelegem, sa ne iubim sa ne toleram sa facem lucrurile bine fara tensiuni, sa facem din viata un moment placut sa imbinam a trebui cu a vrea.
  Intr-adevar cele trei elemente: IUBIRE, INCREDERE SI RESPECT sunt importante si trebuie sa existe, iar noi trebuie sa stim sa le aratam, atat noi cat sa-i putem invata si pe copiii nostri sa o faca si sa fie reciproce.
  Sunt incantata si foarte cuioasa.
  Multumesc mult!

 2. #57
  Floricica Nou Venita iansebastian's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.05.2012
  Postari in forum
  16
  Va mltumesc foarte mult de raspuns.

 3. #58
  Floricica Senior julay's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.11.2009
  Postari in forum
  3.590
  Vreau sa multumesc site-ului Copilul.ro pentru organizarea acestui curs! Ca orice parinte, imi doresc foarte mult sa am o relatie foarte stransa cu copilul meu. Vreau sa fiu capabila sa il cresc astfel incat personalitatea lui sa se dezvolte armonios si liber, sa aiba incredere in el si in noi ca parinti. Am intalnit multi parinti care sunt coplesiti de tot ce inseamna experienta de a fi parinte ( stim cu totii ca nu e usor). De multe ori, din foarte multa dragoste , facem greseli care au repercursiuni importante in dezvoltarea psihica si emotionala a copilului, greseli care sunt vizibile abia cand copilul ajunge la maturitate! Cu ajutorul acestui curs am reusit sa constientizez importanta unor lucruri pe care altadata le consideram banale. Dragostea nu este suficienta...increderea si respectul de ambele parti sunt absolut vitale intr-o relatie echilibrata si armonioasa cu copiii nostri! Am invatat metode prin care sa gasesc solutii la anumite probleme, cum sa reactionez in anumite situatii...Sunt foarte incantata de tot ceea ce se intampla in cadrul acestui curs, este o experienta minunata!

 4. #59
  Floricica Nou Venita mihaelabaciu's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.08.2005
  Postari in forum
  48

  A fiparinte nu e deloc usor, insa a fi un parinte minunat e ceea ce isi dorestefiecare persoana care a a dat nastere acestor fiinte nemaipomenite: copiii!

  Uneori aisentazatia ca nu mai poti face fata, ca nu mai gasesti solutii sa iesi din anumite situatii inrelatia cu copii tai, solutii care sa nu afecteze pe niciunul din noi.

  Sansa mi-asuras sa descopar acest Workshop - Alege sa fi un parinte minunat si saparticip la el, pentru ca am inteles cu adevarat ce inseamna sa fii un parinteminunat.

  Un parinteminunat inseamna sa sti sa asculti, sa fi atent la emotiile copilului tau, sa fiiatent la emotiile tale, la reactiile tale caci este foarte important ceea cetransmiti copiilor tai.

  Un parinteminunat este cel care ii arata copilului ca emotiile lui sunt importante pentruel.

  Un parinteminunat isi asculta copilul cu empatie, fara critici si dezaprobari, el stie sase puna in locul copilului, si astfel il va intelege mai bine.

  Un parinteminunat este cel care ii este prieten emotional copilului lui. Trebuie sa-tiincurajezi copilul, sa il ajuti sa-si descopere emotia.

  Un parinteminunat ii arata copilui ca are incredere in el si astfel copilul capataincredere in el insusi.

  Toateaceste lucruri desi le stim, nu le punem intotdeauna in practica, la acestworkshop am invatat sa fiu mai atenta la emotiile mele si ale copilului meu,astfel am inceput sa am o legatura mai stransa cu el, o comunicare mai buna.

  Am invatataici anumite jocuri care pe cat de simple sunt, pea tat de adorate de copii simai ales interpretarea rezultatelor m-a facut sa-mi cunosc mai bine copilul sisa ma cunosc pe mine mai bine.

  De cate orima intorc de la curs, Teo ma astepta entuziasmat sa-I spun ce joc facem, defiecare data a fost tare incantat, iar eu am fost mandra de el si foartefericita.

  Am invataici cat de mult inseamna pentru noi oamenii sa fim atenti la emotii, estefoarte important sa sti ce transmiti si sa intelegi ceea ce iti transmitecelalalt, astfel multe din situatii iau o intorsatura favorabila, anumitetensiuni dispar, practic ajungem sa neintelegem mai bine.

  Acestecursuri sunt binevenite pentru fiecare parinte, in acesta lume nebuna in caresuntem captati, captivatii de multe alte lucruri e bine sa ni se mai spuna odata sa fim atenti la emotiile copiilor nostri, sa ni se dezvaluie anumite metode simple,aplicabile cu rezultate enorm de mari in relatia cu copilul.

  Aici m-amsimtit foarte confortabil in prezenta dragutelor doamne Oana si Zoia si a altorparinti, am putut fi deschisa, orice problema s-a dezbatit cu seriozitate si maximaatentie, din fiecare intamplare povestita atat de Oana si Zoia cat si deceilati parinti am avut mult de invatat si aplicat in casa mea.

  Am intelesunde gresesc, ce anume sa accentuez, la ce anume sa renunt si ce sa aduc nou inrelatia mea cu copilul.

  Mi s-araspuns la toate intrebarile puse in acest concurs, mi s-au deslusit si altemistere, e foarte educativ.

  In casa meaa patruns o raza de soare odata cu acest curs, am devenit mai atenta si maiintelegatoare cu fiul meu, impreuna gasim sotutii si suntem in armonie.

  Cu pare derau ma apropii de sfarsitul lui, mai sunt doua sedinte, e un curs pe care ilrecomand cu caldura tuturor parintilor, veti gasi solutii la anumite problemeprin metode frumoase si simple.
  IMG_1457..jpg

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari