Topicul este raspuns la articolul Nasterea vaginala dupa cezariana

NASTERE VAGINALA DUPA CEZARIANA -NVDC.

Dragele mele , intrati pe: http://ican-online.org/, este o organizatie internationala (INTERNATIONAL CESAREAN AWARENESS NETWORK ) , despre educatie mamelor si viitoarelor mame. Aici sunt prezentate povesti , imagini si chiar clipuri video despre femei care au nascut natural chiar dupa 3-4 cezariene. Este practic un site dedicat VBAC-ului (VAGINAL BIRTH AFTER CESAREAN).

Acolo sunt numeroase studii in acest sens, sunt prezentate absolut toate riscurile si beneficiile.

AVEM si NOI acolo un TOPIC pe forum, (VBAC - VBAC IN ROMANIA )despre persoanele din Romania care au trecut prin aceasta experienta.

Vom discuta acolo despre problemele care pot sa apara, despre reticienta maternitatilor si a doctorilor de a lasa gravida sa incerce macar, daca isi doreste acest lucru. Toate piedicile cu care ne confruntam, noi cele care vrem sa alegem NVDC.

Avem un cuvant de spus, avem dreptul de a alege noi modalitatea de a da nastere.


Sunt mii de povesti , femei care au nascut natural dupa cezariana, femeile din strainatate nasc acasa asistate de moase si nu au probleme. Sunt intradevar niste povesti incredibile.

Va astept cu drag sa va alaturati, sa sustinem organizatia , in special sa ne sustinem una pe alta si punctele de vedere .

Noi decidem!