Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita claudiaradu's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.02.2009
  Postari in forum
  4
  Alegerea maternitatii si a medicului care o sa ne urmareasca sarcina si care o sa ne aduca pe lume minunea din burtica este cred exrem de importanta. Iar daca pana cand ai hotarat sa ia un bebe nu ai un medic ginecolog la care sa mergi frecvent cand devii graviduta trebuie sa faci niste alegeri.  Hai sa povestim fiecare la ce maternitate si cu ce medici am nascut si poate asa putem sa ajutam si alte burtici sa isi aleaga "copilotul".


 2. #2
  Floricica Nou Venita georgia.b's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.01.2009
  Postari in forum
  4
  Daaaaaaa Tare buna ideea, mai ales pentru mamicile in devenire

 3. #3
  Floricica Nou Venita arianab's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.02.2009
  Postari in forum
  2
  Super tare ideea! Recomandarile mele le-am facut si cand am spus povestea nasterii Ioanei!

  Am nascut la maternitatea CFR 2, dr. Nayel, iar neonatologul dr. Sicoie. Spitalul este foarte ok si la fel si asitentele sunt de nota 10, chiar am fost foarte multumita

 4. #4
  Floricica Avansata aureliastav's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.08.2008
  Postari in forum
  2.075
  sall si de la noi!!
  eu am nascut cu Dr. Ionascu de la maternitatea Polizu, Bucuresti
  il recomand cu foarte multa caldura, este un om extraordinar, putin tacanit, foarte de treaba..
  sa va spun pe scurt cum am nascut eu si ce masuri s-au luat la aceea maternitate..
  pe 8 febr m-am internat, nu aveam lichid suficent, fetita mea Ariana nu luase prea mult in greutate, desi in fiecare luna se vedea cum creste...si aproape ajunsesem la termen si nu avea greutatea corespunzatoare....la 40 sapt fetita mea a avut 2200 gr, si 50 cm... doar k locul a fost foarte mic unde s-a dezvoltat ea!!
  au facut unele analize si au iesit bine..au luat toate ecografiile la mana si s-au uitat pe ele...si apoi au hotarat impreuna cu conducerea spitalului sa ma opereze de urgenta sa nu intre fetita in suferinta...ceea ce s-a si intamplat..k m0au operat pe 11 febr la ora 9-05 s-a nascut Ariana-Maria!!
  si personalul medical este de treaba , si unde sunt bebeii sus iar foarte curat, fiecare in patutul lui,,, si nu sunt mai mult de 3 bebei in camera!!!
  asistentele de la bebei lasa de dorit..pot va spun cu mana pe inima k decat sa stai cu ele de vb sa le intrebi ceva mai bine te bati singur!!! abia asteptam sa plec de acolo, cu copilul sa nu imi pierd laptele...poate va povestesc alta data mai pe indelete!! poopicei!!

 5. #5
  Floricica Cu Vechime bjmaryo's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.07.2007
  Localitate
  Piatra Neamt - Reghin
  Postari in forum
  6.462
  eu am nascut cu dna dr Ionescu Ileana de la Spitalul Judetean Piatra-Neamt.am f foarte multumita de dr,am mai zis si in alte ocazii.o recomand cu toata increderea si la urmatorul tot la ea ma voi duce.mi-a zis deja ca ma asteapta. :D

 6. #6
  Floricica Nou Venita zandra's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.07.2009
  Postari in forum
  18
  Am nascut la maternitatea Cuza Voda - Iasi si sunt foarte multumita. Presa arunca degeaba cu mizerii in cadrele medicale. Nu asteapta spaga, asa cum am auzit. S-au purtat impecabil fara sa le fi dat vreun leu.

  Sarcina a fost monitorizata de prof. dr. Dragomir, dar cum dumnealui nu asista la nasteri naturale, m-a predat doamnei doctor Titianu Monica.
  V-o recomand din tot sufletul. Chiar isi da interesul [si o face bine] si explica fiecare detaliu de care ai nevoie.
  Bafta! :P

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari