Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita simonaioela's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.01.2010
  Postari in forum
  3
  Buna! Eu am auzit ca poti sa faci epidurala si sa nasti normal , doar ca nu mai simti durerea. . . E adevarat? A facut cineva? As prefera asa decat cezariana. . Chiar daca ustura pe jos dupa. . . Dar macar nu mai doare.

 2. #2
  Floricica Novice simonag's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.11.2007
  Postari in forum
  458
  Buna simona. Intr-adevar poti naste normal cu epidurala. Eu am facut cezariana pentru ca nu am reusit sa ma dilatez, dar in sala de nasteri cu mine a fost o tipa care a nascut normal cu epidurala. La acest tip de nastere doctorul trebuie sa fie destul de mult langa tine ca sa te ghideze. Exista riscul sa treaca efectul anesteziei si sa nasti normal cu dureri. Eu am incercat sa fiu curajoasa si sa nasc normal fara epidurala doar ca corpul meu nu a fost de acord, asa ca am ajuns la cezariana. Sa stii ca nu este atat de greu la cezariana. Primele 24 de ore sunt mai grele si un pic dureroase, dar suportabile. Dupa ce m-am ridicat din pat, am inceput sa dau ture prin spital.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari