Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita daviduc.elena's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.03.2015
  Postari in forum
  41

  Cine a nascut cu Prof. Vladareanu Radu?

  Buna mamici,

  As dori sa stiu si eu cateva pareri ale mamicilor de au nascur cu Prof. Vladareanu Radu.din ce stiu eu este un medic extraordinar, dar vrea sa stiu si parerile voastre.


  Multumesc!

 2. #2
  Floricica Nou Venita agapie.delia's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.07.2015
  Postari in forum
  3
  Eu am nascut in luna martie cu dnul Profesor Vladareanu, tin sa specific ca dansul este un profesionist desavarsit si sunt foarte multumita de cum a decurs nasterea si toata grija si profesionalismul de care a dat dovada pe perioada sarcinii mele care a fost una putin mai problematica, acesta fiind si motivul pentru care m-am documentat foarte mult si am ajuns sa apelez la dansul.

  Nastere usoara si sa alegi medicul potrivit pentru ca acest lucru mi se pare foarte important sa existe o conexiune intre tine si medic.

 3. #3
  Floricica Nou Venita andriusca's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.09.2015
  Postari in forum
  10
  Da, asa este, este un profesionst foarte bun si un om cald. Sora-mea a nascut cu el la Elias, iar el si-a facut treaba fara repros. Dar sectia de neonatologie de la Elias e praf. Sunt deaj recunoscuti pentru medicii foarte slabi in domeniu. Si da, este importanta si mama, dar daca bebelusl are vreo problema, sa te fereasca D-zeu de Elias. Si, din pacate, stiu ce spun si nu as dori nimanui sa treaca prin ce a trectu familia mea cu un bebelus la acest spital

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari