Ultimele discutii din forum
 1. #12
  Floricica Nou Venita cryosave's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.12.2009
  Postari in forum
  7
  Buna Aysha,

  costurile sunt urmatoarele:

  Semnarea contractului se face la data primirii kit-ului. In acel moment se achita 150 euro (evident, in lei). Acest cost acopera recoltarea, trasportul si izolarea celulelor stem.

  Dupa izolarea cu succces a celulelor stem, acestea se stocheaza in cele 2 unitati.Parintii sunt instiintati si se emite Certificatul de Depozitare. In prezent avem o promotie, iar in functie de modalitatile de plata contravaloarea stocarii celulelor stem incepe de la 1500 euro. Daca nu doriti sa beneficiati de nici una dintre oferte, veti plati 1700 euro. In conditiile promotiei acesta plata ar trebui efectuata la aproximativ 1 luna de la nastere. In conditiei ofertei standard plata ar trebuie facuta la aproximativ 2 luni de la nastere.


 2. #13
  Floricica Nou Venita cryosave's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.12.2009
  Postari in forum
  7
  Draga Sagetator,

  Pentru a intra in posesia probei este necesara o cerere scrisa din partea institutiei medicale care va efectua transfuzia si aordul parintilor. Aceasta este procedura standard.
  Esantioanele depozitate sunt trasportate in anumite contitii si necesita sa fie primite in anumite conditii de catre unitatea medicala care va efectua transfuzia.
  Oricum, procedurile, cu tot cu transport nu iau mai mult de 48 de ore. In maxim 24 de ore esantionul ajunge la unitatea medicala care l-a solicitat.
  Practic, in Romania nu s-a efectuat inca nici un transfuzie alogena, dar Cryo-Save a avut elibarari de probe in alte tari din Europa, din acest motiv stim ca in 24 de ore de la primirea cererii, proba poate fi la locul solicitat.

 3. #14
  Floricica Nou Venita aysha's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.02.2009
  Postari in forum
  28
  Multumesc pentru raspuns!

 4. #15
  liviapopescu201
  Guest
  Sunt total de acord cu recoltare celulelorstem la nastere pentru a-i asigura sanatatea copilasului tau. Ce banci ati luat in considerare?

OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!