Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita odinamarika's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.10.2009
  Postari in forum
  15
  Trompe infundate, ovare polichistice, mobilitate la spermotozoiz 1%. Ce sanse avem? Asteptam de 2 ani si... Nu s-a confruntat nimeni cu problema de genul? As dori niste opinii. Ar conta mult, macar un sfat bun.

 2. #2
  Floricica Nou Venita odinamarika's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.10.2009
  Postari in forum
  15
  buna o-lume-de-zane.si cand faceti in vitro?sau ati facut deja?noi inca nu am ajuns la faza asta dar o luam in calcul si varianta asta.problema este ca amandoi avem probleme destul de mari.eu-am trompele infundate,chisturipe ovare,anovulatie.el-oligospermie severa cu mobilitate 7%(a mai crescut de la 1)si progresivi 2% (le la neprogresivi(100%).cea ce nu am facut pana acuma e ca nu am facut film la trompe sa vad exact unde anume am infundat trompa.dar nu am mai ajuns ca intre timp am facut si rana pe col uterin(nu stiu de la ce)care am cauterizat-o si imi era groaza sa ma duc.acuma am programare la policlinica polisano din sibiu.(luni)sa vedem acolo.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari