Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita fetitzagragutza's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.05.2013
  Postari in forum
  1

  Sarcina sau alarma falsa?

  bune fetelor..sunt noua pe aici si as vrea sa va intreb si eu ceva..
  eu am avut CM pe 4 aprilie de 5 zile ..eu am ciclu regulat de 26 de zile-...pe data de 15 aprilie am avut contact neproteaj..azi suntem in data de 2 mai..iar ciclu nu a aparut..simptome am avut..sani durerosi..durere de burta nu foarte tare..insa nimic..pe 29 cand trebuia sa imi vina,am facut un test insa a iesit negativ :( ..oare am facut testul prea devreme sau chiar nu sunt insarcinata?

 2. #2
  Moderator Floricica Avansata roxie's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.10.2008
  Postari in forum
  2.054
  E posibil sa fi fost facut prea devreme testul. Ai putea sa il repeti zilele astea.

 3. #3
  Floricica Nou Venita nica_13's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.05.2013
  Postari in forum
  3

  Interesant

  Citat Postat de fetitzagragutza Vezi mesajul
  bune fetelor..sunt noua pe aici si as vrea sa va intreb si eu ceva..
  Eu am avut cm pe 4 aprilie de 5 zile ..eu am ciclu regulat de 26 de zile-...pe data de 15 aprilie am avut contact neproteaj..azi suntem in data de 2 mai..iar ciclu nu a aparut..simptome am avut..sani durerosi..durere de burta nu foarte tare..insa nimic..pe 29 cand trebuia sa imi vina,am facut un test insa a iesit negativ :( ..oare am facut testul prea devreme sau chiar nu sunt insarcinata?
  ai facut testulm cam devreme! De obicei se asteapta 10 zile dupa zioa in care ar trebui sa apara cm , mie mi-a intarziat 2 zile iar apoi a aprut !

 4. #4
  Floricica Nou Venita Kiki13031990's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.06.2013
  Postari in forum
  17
  Fetelor eu suspectez o sarcina dar nu am avut așa mari simptome oare prima confirmare e lipsa ciclului sau pot face test înainte am niște simptome dar e abia a doua săptămâna am înțeles ca unele femei pot simți

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari