Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita aleioana's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.06.2016
  Postari in forum
  1

  Posibilitate sarcina?

  buna ziua,

  Pe parcursul perioadei fertile am facut zilnic sex cu iubitul meu cu cate 2-3 finalizari pe zi. La 7 zile de la data ovulatiei am efectuat un test de sarcina, dar a iesit negativ. Am repetat testul la 11 zile de la ovulatie, dar a iesit tot negativ.
  Are rost sa repet testul sau datorita faptului ca nu exista un interval de minim 24 de ore pauza, sperma iubitului nu se regenera complet si nu am ramas insarcinata?

 2. #2
  Floricica Nou Venita Rooxy's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.11.2014
  Postari in forum
  8
  noua dr ne-a spus sa prestam din doua in doua zile ptr a se reface spermatozoizii

 3. #3
  Floricica Nou Venita DaniTSC's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.07.2016
  Postari in forum
  1
  in mod normal abia in maxim o sapt spermatozoidul ajunge la ovar, apoi urmatoarea perioada fecundeaza, abia apoi in 2 sapt maxim 3 testul de sarcina iti poate da rezultatul corect. Exact prin asta trec eu acum. si inca mai am de asteptat. dac vrei sa afli mai repede iti poti face un test la sange:) sper ca ti-am fost de folos si sa fie cu noroc!

 4. #4
  Floricica Nou Venita DanyDi's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.02.2017
  Postari in forum
  30
  Acelasi lucru am patit si noi, nu stiamexact cum sa procedam pentru a ramane insarcinata, insa am mers la medicul careare grija de mine si mi-a explicat cum stau lucrurile. Nu poti afla imediatdaca ai ramas insarcinata sau nu. Daca tii cont de sfaturile specialistului,dupa acea perioada poti face testul de sarcina sau, daca vrei sa fii sigura,poti merge sa faci un test la sange, acolo se vede mai repede. Eu am mersimediat la dr, care mi-a si confirmat ca este sarcina si am fostextrem de fericiti.

 5. #5
  Floricica Nou Venita DanyDi's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.02.2017
  Postari in forum
  30
  Buna ziua! Trebuie sa fiti optimiste si samergeti la medici bine instruiti care stiu exact unde este problema si va voroferi tratamente eficiente pentru a ramane insarcinate. Stiti ca sunt perioade fertile si trebuie satineti cont de ele, dar si de sfaturile medicului. Eu merg la dr Silviu Istoc,care m-a ajutat foarte mult pana am ramas insarcinata si m-a asistat si lanastere.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari