Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita marysca999's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.08.2012
  Postari in forum
  1

  Nivel marit de prolactina - tratament

  Pe fon de Depoprovera primit in decurs de 9luni, a fost simtit dereglari ale ciclului menstrual. In urma efectuarii ultrasonografiei, a filometriei pentru a 9, 11, 13, 15, si a 17-a zi de ciclu sa stabilit ca pentru a 17-a zi este stopat procesul ovulatiei si incepe procesul invers. Iar in urma testului de hormoni nivelul prprolactinei a fost gasit foarte inalt 29,5.desi mi s-a prescris brompricriptina, femoston, morivital f dar si progesteron in a 18-26 zi de ciclu totusi am gasit informatii referitoare la tratamentul pe cale naturala,iar vifex agnus castus este una din plantele care ar regla nivelul hormonal la femei, as vrea sa stiu daca as putea primi extras din aceasta planta paralel cu tratamentul pe care il primesc? Care ar fi termenul aproximativ in care as putea ramine insarcinata? Si cit de majora poate fi aceasta problema?

 2. #2
  Floricica Nou Venita ioana98's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.08.2009
  Postari in forum
  84
  Stiu o doamna care dupa 5 luni de tratament pentru prolactina marita a reusit sa conceapa un bebe. Deci rabdare!
  Doamne ajuta

 3. #3
  Moderator Floricica Senior ankag's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.01.2010
  Postari in forum
  2.561
  Eu am facut tratament cu dostinex, se zice ca are mai putine efecte adverse decat bromcriptina. N-am facut ca sa raman gravida, dar s-a intamplat sa si raman,la cateva luni de la tratament. Oricum nu m-am simtit chiar grozav cu tratamentul... daca as fi stiut de ceva mai natural cred ca as fi incercat asta intai.

  Nu cred ca e ok sa faci tratament in paralel si cu una si cu alta, mai bine unul singur o data, ori naturist, ori medicamentos.
  Eu stiu ca nu e asa o problema de mare si ca dupa ce faci un copil de obicei se regleaza de la sine. Eu am putut face al doilea bb fara sa mai fac tratament si si alaptam, deci prolactina era ridicata.
  Eu am facut mai multe investigatii, printre care si un RMN ca sa excluda posibila existenta a unui prolactinom. Ala stiu ca daca exista si creste in dimensiuni poate apasa pe n optic si sa dea orbire. Asta si infertilitate, altceva nu cred ca poate fi in organism.
  Multa sanatate!
  Modificata de ankag; 02.09.2012 la 19:44:25.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari