Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Fertilizari in vitro la dr. Laura Dracea

  Dragele mele am o buna prietena care de mult timp incearca sa ramana insarcinata fara succes, la fel ca multe dintre voi. I-a recomandat cineva intrecere sa mearga la Dr. Laura Dracea. Am googalit si am descoperit ca lucreaza la Panait Sarbu dar si la Clinica de Fertilitate Gynera.

  Din cate am citit pe net dr. Laura Dracea este un medic foarte recomandat pe probleme de infertilitate. As vrea insa sa va intreb pe voi ce stiti de acesta dr, daca merge cineva la ea si daca ati obtinut rezultate.

  Multumesc

 2. #2
  Floricica Nou Venita verra's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.08.2016
  Postari in forum
  1
  Am fost la un pas de moarte din cauza medicului Laura Draceasi a clinicii Gynera. A fost cea mai mare greseala a vietii mele sa ma las pemana acestor macelari. Din cauza ei, am ajuns la operatii complicate pentrua-mi salva viata, fara a mai pune in discutie sansele slabe pe care le mai am,de a ramane insarcinata. Acest medic nu a invatat inca, faptul ca atunci cand ofemeie apeleaza la o clinica de infertilitate, are o situatie speciala. Eainsa, indiferent de starea pacientei si particularitati, aplica neconditionataceleasi tehnici: inseminare, stimulare ovariana si fertilizare in vitro.Cititi pe internet, acest medic a mai avut probleme cu paciente, care au dat-oin judecata pentru malpraxis, nu sunt singura in aceasta situatie.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari