Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita adrianasto's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.03.2013
  Postari in forum
  7

  Duphastonul si efectele acestuia

  Buna,

  Poate a mai folosit cineva Duphaston si stie mai multe despre efectele acestuia sa ma poata ajuta, va rog. Am avut un chist de aproape 7 cm prin februarie, din cauza caruia incetase sa-mi vina menstruatia.
  Am fost la medic, chistul s-a micsorat la 2 cm, imi doresc un copil dar acum ma rezum la rezolvarea problemelor. Mi-a prescris Duphaston cate 10 mg/ zi din ziua 16 timp de 10 zile timp de 3 luni pentru reglarea menstruatiei.
  In prima luna menstruatia a venit la 2 zile dupa terminarea Duphastonului dar in a doua luna, a venit la 2 zile de la terminare, a durat 12 zile, dar era mai mult o sangerare maronie, cateva picaturi pe zi. Spre sfarsitul perioadei au inceput si simptomele normale de dureri de burta, sani, etc.
  Are cineva idee daca este un efect al Duphastonului? De sarcina nu se pune problema, m-am protejat tot timpul. Oricum nu stiu cand este perioada fertila avand in vedere ca este dereglat ciclul.
  Va multumesc frumos,
  Modificata de adrianasto; 31.05.2013 la 19:35:50.

 2. #2
  Floricica Novice meprincipessa's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.06.2010
  Postari in forum
  344
  Eu am luat Duphaston, dar pentru alte motive si nu am avut nici un fel de probleme.

 3. #3
  Floricica Novice qwer1's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.12.2009
  Postari in forum
  597
  Eu am luat Duphaston 3 luni pt o scuregre maronie pe care o aveam inainte de menstruatia propriu zisa dar nu mi-a rezolvat deloc problema. Ba chiar la sfarsitul celei de-a 3-a luni, cand am terminat tratamentul, mi-a venit menstruatia de 2 ori in aceeasi luna la interval de doar 10 zile!!! Deci da, poate avea efecte adverse, depinde de organism..la unele femei functioneaza, la altele nu. Sanatate!

 4. #4
  Floricica Nou Venita adrianasto's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.03.2013
  Postari in forum
  7
  Multumesc frumos pentru raspunsuri. Ar trebui totusi sa merg la doctor iarasi.Sanatate si voua!:)

 5. #5
  Floricica Nou Venita adrianasto's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.03.2013
  Postari in forum
  7
  Revenind la problema cu duphastonul, in acesta luna am avut un ciclu de 25 zile si acum mi-a venit menstruatia...daca o pot numi asa.In a 13 si 14-a zi am avut contact neprotejat iar acum am o sangerare foarte slaba cantitativ, inchisa la culoare.
  As putea sa iau in calcul si o posibila sarcina?

Cuvinte cheie pentru acest topic

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari