Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita biancafilip's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.04.2014
  Postari in forum
  2

  Credeti ca este vorba de o sarcina?

  Buna numele meu este Bianca .Am mare nevoie de ajutorul vostru. Acum ceva timp am avut relatie sexuale cu iubitul meu neprotejati si cred ca am ramas insarcinata am zis cred pentru ca am facut 2 teste de sarcina care au esit negative dar tot nu mia venit ciclu mi-a inarziat aproape 3 saptamani nu am nici o simptoma de sarcina doar sani putin umflati. As vrea parerile voastre inainte de a merge la un medic.

 2. #2
  Floricica Avansata GeorgianaR's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.03.2013
  Postari in forum
  1.999
  Rezultatul testelor depinde si de ziua in care le-ai facut si daca le-ai facut corect.O analiza de sange iti poate da un raspuns clar.Poate fi vorba de o dereglare hormonala si atunci trebuie sa primesti tratament medicamentos.

 3. #3
  Floricica Nou Venita biancafilip's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.04.2014
  Postari in forum
  2
  testul la-m facut la 10 zile dupa ce nu mi-a venit ciculu. orcum iti multumesc mult Georgiana cu siguranta voi merge la un medic pentru un consult amanuntit :)

 4. #4
  Floricica Cu Vechime Astrid22's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.08.2013
  Postari in forum
  5.153
  Buna! La 10 zile dupa ce trebuia sa vina menstra ar fi trebuit sa iti iasa pozitiv daca era sarcina. Asa as tinde sa cred ca ai o dereglare hormonala pentru care trebuie sa te vada un medic. Numai bine iti doresc!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari