Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita nicolutsa's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.08.2007
  Postari in forum
  2
  Cum stim de unde si ce sa cumparam pentru cel mic. Cat de usor imi este sa aleg un produs? Trebuie sa las doar gradinita si scoala sa se ocupe de asta?

 2. #2
  Floricica Nou Venita nicolutsa's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.08.2007
  Postari in forum
  2
  Puteti obtine un efect neasteptat daca cresteti valoarea cadoului oferit, adica daca acest cadou dezvolta intelectul, educa mintea sau provoaca imaginatia. Bucuria perceptiei unor produse interactive noi cu utilitate multipla determina o deschidere a fiecarei persoane catre NOUTATE.

  Sa stiti ca pe langa carti, atat de foflositoare si cu care am crescut si noi au aparut tot felul de produse multifunctionale: softuri multimedia interactive si educationale pe suport electronic ( CD, DVD) cu povesti, legende de Craciun, cantece, colinde, jocuri, cursuri, rebusuri, dictionare, compedii, harti, planse, manuale interactive, lucrari, aplicatii practice multimedia despre lumea plantelor, animalelor, terra…. . Exista carti tridimensionale, carti sonore pentru copii, carti cu puzzle, carti rotative care sunt foarte interesante.

  Am gasit un magazin virtual unde au o gramada de stiluri de carti si softuri. Chiar daca nu vrem sa implicam micutul in lumea computerelor sa stiti ca o poveste interactiva ii capteaza atentia si ii dezvolta perceptiile. Daca este cu limita si in combinatie cu jocul se pot obtine rezultate excelente.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari