Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita andrada907's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.10.2006
  Postari in forum
  20
  Buna ziua.Am 27 de ani si sunt gravida in 11saptamini.M-ar interesa daca cunoasteti doctori buni din Craiova si tarifele practicate pentru nasterile prin cezariana.Mi s-a spus ca nu voi putea naste decit prin cezariana.Daca ma puteti ajuta astept raspunsul vostru pe forum sau pe mail la adresa:Andrada907@yahoo.com.Va multumesc.

 2. #2
  Floricica Nou Venita andrada907's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.10.2006
  Postari in forum
  20
  Chiar nu e nimeni din Craiova care sa ma poata ajuta?

 3. #3
  Floricica Senior mykyduta's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.10.2007
  Postari in forum
  4.132
  buna andrada
  eu sunt din Craiova si am nascut acum 5 luni si jumatate la spitalul nr 2 cu dr. Cornelia Pascu. Este un medic extraordinar pe care ti-l recomand cu toata increderea. Nu pot sa iti dau prea multe detalii despre plata pt ca eu am avut o sarcina mai deosebita, in sensul ca am avut ceva probleme de pastrare a sarcinii si am beneficiat de mai multe servicii.
  Daca doresti da-mi un mail (mihaela.dumitrana@yahoo.com) si iti pot da nr de telefon sa iti faci o programare. Nu stiu sa iti spun exact unde are cabinetul acum pt ca si-a deschis unul nou de vreo 2 luni cu toata aparatura necesara, foarte moderna.
  Este o doctorita extraordinara cu care eu am reusit sa am o relatie de prietenie dupa ce am pierdut o sarcina iar pe a doua am dus-o la final cu mare ajutor din partea ei.
  te pup

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari