Grup de creativitate pentru copii 5-9 ani

Pentru ca esenta acestui demers este stimularea creativitatii si spontaneitatii, vom incepe chiar cu intrebarile care ne vin in minte. Iata-le!

Pentru cine? Pentru toti copiii care sunt in vacanta, suficient de mari pentru a desfasura activitati manuale si creative, pentru a respecta anumite cerinte si pentru a colabora unii cu ceilalti.

Unde? In Centrul de psihologie de Actiune si Psihoterapie, sediul din str. Nicolae Filipescu, nr 61, parter, Bucuresti

Cand? In fiecare vineri intre orele 12-13.30, pe toata perioada vacantei de vara.

De ce? Pentru a invata lucruri noi care nu fac parte din activitatile scolare. Pentru a invata sa lucreze in echipa si sa relationeze cu alti copii. Pentru a reusi sa-si puna in valoare potentialul creativ si imaginatia.

Cu cine? Activitatile vor fi desfasurate impreuna cu unul dintre psihologii Centrului de Psihologie de Actiune si Psihoterapie, specializat in lucrul cu copiii.

Cu ce? In cadrul activitatilor creative vor fi folosite materiale precum hartia, sfoara, lemnul, vopsele, diferite materiale textile, piele, scoici, lana, bumbac, vata, margele, plastic, pietricele, flori si frunze precum si foarfeca, croseta, pensule, gherghef, lipici, banda adeziva.

Cum? Din dorintele si ideile copiilor ajutati sa le puna in cuvinte si sa le dea o forma se vor naste multe proiecte care cu straduita, imaginatie, cooperare si putin ajutor vor deveni obiecte decorative, de podoaba, mici cadouri pentru cei dragi, obiecte utile, amintiri. Ele ii vor bucura pe copii mai ales pentru ca sunt realizate cu propriile lor manute, din propriile idei si pentru ca le vor pastra, poate vor face altele sau le vor darui parintilor sau prietenilor.

Costul unei sedinte este de 30 RON / sedinta.
Contact si inscrieri: centrupsihologie@gmail.com, tel. 317.40.43 sau 0729752145


Intr-o lume a monotoniei si a activitatilor programate, spontaneitatea copiilor este cea care da viata fiecarui moment. De aceea, este important sa pretuim creativitatea celor mici si, mai mult decat atat, sa ii incurajam sa fie si sa faca totul exact asa cum simt. Copilul.ro incurajeaza spontaneitatea celor mici si este alaturi de CPAP in Campania Taramul Spontaneitatii.