Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita libelula's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  6
  1caut gradinita decenta

 2. #2
  Floricica Nou Venita kgbista's Avatar
  Membru inregistrat la
  07.12.2004
  Postari in forum
  3
  In ce zona? Ce intelegi prin decenta?

 3. #3
  Floricica Nou Venita cattaniut's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  47
  Care ar fi factorii care definesc o gradinita buna?

 4. #4
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  Cred ca o gradinita buna ii asigura copilului atat educatia de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasa, dar si conditi de igiena, somn si buna dispozitie.

 5. #5
  maria
  Guest
  Se pare ca e foarte greu sa gasesti o gradinita care sa intruneasca toate conditiile care ti se par tie - ca parinte - necesare copilului tau. Si atunci? Presupun ca trebuie sa-ti stabilesti mai intai prioritatile si apoi sa alegi gradinita care se potriveste cel mai bine... trebuie sa existe una si pentru copilul tau.

 6. #6
  Floricica Nou Venita puiutz's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.01.2005
  Postari in forum
  106
  Gradinita, ca si scoala sunt "instrumente" esentiale pt invatarea deprinderilor de viata ale unui copil. Prin urmare, pt a gasi o gradinita sau scoala decenta pt copil necesita o sondare anterioara temeinica, care va tine cont nu doar de zona in care se afla, ci si de informatiile pe care le culegem de la Inspectoratele scolare de sector si de la cadrele didactice din gradinitele/scolile respective, dar mai ales de la parintii care au copiii inscrisi la gradinitele/scolile respective. Nu in ultimul rand, trebuie tinut cont si de parerea copilului care constituie cel mai important "barometru" al alegerii unei gradinite sau scoli.

 7. #7
  Floricica Nou Venita kylie's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.02.2005
  Postari in forum
  13
  Am o fetita in varsta de 3 ani si 3 luni. Urmeaza sa o inscriem la o gradinita iar tatal vrea neaparat ca aceasta sa fie exclusiv in limba germana. Am gasit ceva date pe internet despre gradinita Max and Moritz, exclusiv de limba germana. Poate sa-mi confirme cineva ca aceasta este o gradinita foarte buna. Va raman datoare....

 8. #8
  Floricica Nou Venita mihaelam's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.01.2005
  Postari in forum
  23
  Trebuie sa iei in considerare personalitatea, temperamentul si abilitatile fetitei tale atunci cand alegi o gradinita. Chiar daca ai auzit de la altii ca este o gradinita buna, nu inseamna ca si pentru fetita ta este buna. Eu cred ca primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa te duci acolo si sa vezi care este mediul, sa vezi cum sunt copii si educatorii de acolo, sa vezi ce gen de activitati au pe acolo. E foarte important sa vezi daca mediul de acolo e potrivit pentru copilul tau, daca corespunde abilitatilor si personalitatii ei. Am vazut-o pe fetita ta in poze, este tare dulcica. Sa-ti traiasca si mult succes!

 9. #9
  Floricica Nou Venita veronicas's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.02.2005
  Postari in forum
  10
  Credeti ca este necesar sa dam copilul la gradinita?Este asa important pentru dezvoltarea lui ca persoana?Eu am un copil care nu vrea sa stea deloc la gradinita, nu pot sa ma inteleg cu el, sa il determin sa stea acolo. Nu am ce sa fac. Am sa renunt la ideea asta si am sa incerc sa il educ singura....Sper ca dupa un timp ii va fi mai usor sa stea intr-o institutie cu oameni straini.

 10. #10
  Floricica Nou Venita felicia0606's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.03.2005
  Postari in forum
  17
  Sunt foarte de acord cu tine. Nici eu nu sunt de acord cu mersul neaparat la gradinita.
  Dar totusi ar fi bine sa incerci sa-l obisnuiesti si cu comunitatea ca sa nu ramana un singuratic.

 11. #11
  Floricica Nou Venita golodo's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.04.2005
  Postari in forum
  27
  Fetelor nu sunt de acord cu voi, iertati-ma, nu vreau sa va supar.
  Eu am 2 fete de 8 si 4 ani, si au mers la gradinita de la 3 ani, cea mare in Romania, la Gradinita Armeneasa, Miruna in Madrid, la o gradinita particulara, asa bine s-au integrat, s-au dezvoltat bine, au invatat multe lucruri noi, au iesit mult in excursii, la musee, la zoo, ca mamica decizi ce e mai bine pt. copilul tau , dar nu poti inlocuii spiritul didactic al unui profesor (asta doar daca esti profesor), au metodele lor, mmi-e mi-a fost TERIBIL de greu sa o las pe Miruna in tara noua, limba noua, gradinita noua, dar acum plange sambata si duminica ca nu e cu prietenii ei in gradinita.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari