Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita anna_m's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.02.2007
  Postari in forum
  1
  stie cineva care sunt efectele spanzului asupra organismului si daca poate invinge cancerul? va multumesc.

 2. #2
  Floricica Nou Venita carmen iordache's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.11.2006
  Postari in forum
  264
  Tratament cu spînz contra tumorilor cerebrale


  O rețetă general valabilă, menționată și în unele studii clinice și de laborator, asupra utilizării spînzului în terapia tumorilor cerebrale dar și a cancerului în general, este următoarea: se fierb 2 litri de apă, timp de jumătate de oră, apoi, din apa fiartă, se măsoară un sfert de litru, în care se pun 7 lingurițe cu rădăcină de spînz pisată și se mai fierbe 5 minute.

  Se lasă la răcit, apoi se strecoară prin tifon. Decoctul se ține la frigider, dar nu mai mult de 2-3 zile.

  În prima zi, se ia cîte o linguriță dimineața, la prînz și seara, după mesele principale; a doua zi, se iau cîte 2 lingurițe dimineața, la prînz și seara, după mese; a treia zi se iau cîte 3 lingurițe, a patra zi cîte 4 lingurițe și tot așa. Doza zilnică se mărește cu o linguriță pe zi, pînă ce se ajunge la 20 de lingurițe dimineața, 20 la prînz și 20 seara. Se face o pauză de 10 zile, după care se repetă tratamentul. Dacă nu ajunge cantitatea preparată inițial, se mai face o porție.

  Încă o dată, mare atenție și nu încercați un astfel de tratament decît sub supravegherea atentă a unui terapeut, pentru că spînzul are un grad mare de toxicitate. Dacă apar dureri mari de cap, la început sau în timpul administrării remediului, tratamentul se întrerupe. Se poate relua după o pauză de 14 zile.

 3. #3
  Floricica Nou Venita monique1326's Avatar
  Membru inregistrat la
  04.03.2007
  Postari in forum
  2
  salut, ajuta, intr-adevar, dar daca e luat dupa sfatul unui medic, nu dupa retete pe internet. Cauta pe google, exista 2-3 medici care prescriu tratamente. Unul dintre ei (Cristian Boerescu_) m-a ajutat sa trec peste clipe grele....cu spanz. Sanatate!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari