Ultimele discutii din forum
 1. #34
  Floricica Nou Venita speranta's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.03.2007
  Postari in forum
  28
  buna mamiciiii. eu am 2 copii cand mergeam l-a vaccinuri nu le dadeam de cat sa manance si loam ceai fara zahar cu lamaie putina ,le ddeam nurofen in ainte si cum veneam supozitor novocalmin, si baie nu-i faceam in ziua cu vaccinul ,nu mi-a facut niciunul temperatura k compresa poti pune si cartof curatat sa-u o batista cu rivanol de l-a frigider si cand se incalzeste o ma-i da-i odata prin rivanol. acum depinde si de copil [organism] cum spunea o mamica . eu va doresc succes l-a vacci... sanatate l-a bb PASTE FERICIT ii poti spala doar l-a popou pt coco atat l-a qiuveta..

 2. #35
  Floricica Debutanta gugu's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.01.2007
  Postari in forum
  753
  nu are nici o legatura administrarea vitaminei D3 cu vaccinarea...dar absolut niciuna

 3. #36
  Floricica Nou Venita aliobrix's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.10.2007
  Postari in forum
  1
  Este o imensa tampenie ce se intampla in ziua de azi cu vaccinurile.Nu mai faceti vaccinuri prostesti.Introducerea intr-un copil a o serie de virusi e o imensa prostie. Toate vaccinurile contin mercur (al doilea element ca toxicitate) si aluminiu (f toxic si el). La ora actula nu exista nici un studiu serios care sa indice eficienta vaccinurilor!!!. Citi pe internet despre declaratiile unor oamanni de stiinta care au avut curajul sa vorbeasca. Desi medicii sunt bine intentionati ei fac jocul unor oamanei murdari aflati in spatele institutelor de cercetare.Credeti ca pe guverananti si pe afaceristii de medicamente ii intereseaza sanatatea copiilor? Uitati-va la tv si convingeti-va.Vedeti dincolo de cuvinte si imagini.
  Cititi cartea lui Francois Brune despre vaccinuri, ca un exemplu. Insa sunt multe exemple. Cititi revista nexus (una din putinele reviste care nu sunt controlate in ziua de azi).
  Principiul pe care se bazeaza vaccinurile este hai sa ii dam niste virusi sa devina imun? Vise pare normal chestia asta?
  O sa spuneti ca da ca face anticorpi....ca asa se spune?
  Anticorpi se fac si fara virusi, care oricum se gasesc din abundenta peste tot in ziua de azi.
  Nu uitai ca Dunezeu i-a dat omului tot ce are nevoie pentru o sanatate perfecta, doar sa aiba grija de ea.
  Sunt cazuri de vaccinari care au fost catastrofale pentru copii lasandu-i handicapati sau pe unii morti, insa despre asta nu spune nimeni nimic....
  Eu va sfatuiesc sa studiati bine inainte de a face acest pas.Alegerea e a fiecaruia.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari