Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita ralucabadescu's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.11.2005
  Postari in forum
  7
  prima impresie a fost ca e cea mai frumoasa fetitza mea si am pupat-o pe obraz si i-am zis"te iubesc!", apoi a luat-o asistenta si a imbracat-o.
  cand mi-am vazut a doua fetitza am zis ca e cea mai dulce, era asa de frumoasa ca-mi venea s-o pupacesc mereu.
  pe cea dea 3 a am pupat-o abia la cateva ore dupa nastere,o vazusem la ecograf si stiam ca va semana cu surioara ei cea mai mare.
  dar cand ne-am intalnit a fost asa de frumos, n-am sa uit niciodata ce fericita eram.

 2. #2
  Floricica Nou Venita eliviade's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.12.2005
  Postari in forum
  14
  nu pot exprima in cuvinte...o emotie puternica...multe, multe lacrimi...acestea sunt primele sentimente, te simti implinita..

 3. #3
  Floricica Nou Venita mihaela1725's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.12.2005
  Postari in forum
  48
  Mi-am vazut fetita imediat ce a iesit di burtica mea. Doctrul mi-a pus-o pe sini. A ridicat putin capul si m-a privit. Am fost foarte emotionata si i-am zis: mami, ce mica esti! La care toata echipa a inceput sa rida, doctorul spunindu-mi ca nu e mica, ci un copil mai mare decit media. Fetita mea, Oana cintarea la nastere 3700 grame si masura 52 cm. La citeva minute am vorbit cu mama mea si i-am zis ca are o nepoata superba.

 4. #4
  Floricica Nou Venita anna maria's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.12.2005
  Postari in forum
  7
  imediat ce am nascut, asistenta mi-a arat-o fugitiv si am fost foarte suparata ca nu am reusit sa o vad atunci. dar mi-a adus-o dupa ce a spalat-o si a curatat-o si cand mi-a pus-o in brate nu imi venea sa cred cat de frumosa poate fi, si ce ochi mari si negri are. si mie de asemenea mi se parea foarte mica desi avea 4 kg si 53 cm.doctora mi-a spus ca glumesc, pentru ca arata ca un copil de 1 luna.

 5. #5
  Floricica Nou Venita morfoniu's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.01.2006
  Postari in forum
  19
  Mi-am vazut fetita imediat ce am nascut,nu o auzeam plangand si de aceea am intrebat de ce nu plange?Cand am auzito m-am linistit si mi-au dat lacrimile de bucurie!Mi se parea foarte mica desi a avut 55cm si 3,300kg.Ea este acum viata mea!!!

 6. #6
  Floricica Nou Venita paris monica's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.02.2006
  Postari in forum
  82
  este un sentiment ce merita trait de fiecare femeie.Eu am vazut-o mult mai bine dupa ce au spalat-o asistentele si mi-au adus-o la pat. cred ca a fost un sentiment ce nu poate fi descris, sa-ti vezi puiul care s-a format timp de 9 luni in burtica ta.

 7. #7
  Floricica Nou Venita radu florentina's Avatar
  Membru inregistrat la
  07.03.2006
  Postari in forum
  22
  l-am studiat la organe mai intai sa fiu sigura, m-am uitat daca e intreg, iar apoi am inceput sa plang de bucurie ptr ca nu credeam ca o sa pot aduce pe lume asa un ingeras.

 8. #8
  Floricica Nou Venita daniela_gina's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.11.2005
  Postari in forum
  2
  Cand l-am vazut pe Matei prima data, imediat dupa ce l-am nascut, l-am sarutat si i-am spus ca il iubesc. Era de un milion de ori mai frumos decat cum mi-l imaginasem eu, tin minte ca i-am remarcat urechiusele atat de delicate, minunate... Iar atunci cand l-am luat in brate am avut o convingere cam ciudata: aceea ca i-as putea ierta orice!

 9. #9
  Floricica Nou Venita norica georgiana's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.03.2006
  Postari in forum
  4
  Imediat dupa ce am nascut l-am vazut, l-am atins putin. In cateva secunde cat a durat asta am reusit savad ca era exact cum mi l-am dorit: cu nasul carn, ochii albastri, parul negru, gropite in obraz. Apoi cand mi l-a adus la alaptat l-am examinat cu atentie si primaimpresie nu se schimbase. Era foarte frumos. Si nu o spun pentru ca sunt mama lui, ci pentru ca asa este.

 10. #10
  Floricica Nou Venita carmens's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.02.2006
  Postari in forum
  49
  clipe magice,de neuitat,toti 3 mi-au umplut inima de fericire,pe toti 3 i-am nascut usor,fara dureri,un travaliu de nici 3 ore,cu totul,si sunt 3 ingerasi adorabili!Multumesc bunului Dumnezeu!

 11. #11
  Floricica Cu Vechime cotuca's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.07.2006
  Postari in forum
  8.915
  MOMENTUL CEL MAI FERICIT DIN LUME A FOST CAND AM NASCUT SI AM SARUTAT BEBELUSUL!
  Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari