Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  De unde pot sa iau acest produs?

 2. #2
  Floricica Nou Venita cesa's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.06.2005
  Postari in forum
  115
  Si pe mine m-a interesat acest produs, insa nu am reusit sa-l procur, nu am mers acolo, insa iti pot spune ce am gasit eu pe net si am aflat ca se gaseste la rafinarii, in laboratoare si contra cost. Redau in cele ce urmeaza cuvintele Doemnei care oferea informatiile: "Se pare ca dupa o rafinare la vreo 500 si ceva de grade petrolul acesta se transforma intr-un fel de alcool foarte puternic. Deci, sfatul meu este sa se mearga la personalul de la laborator. Vor sti imediat despre ce-i vorba, caci au obiceiul sa-l produca pentru cunoscuti. Portarii de la Brazi mi-au spus ca ei folosesc un distilat pentru gargara cand au dureri in gat. Stiu ca la rafinariile Vega, Brazi (jud. Prahova), Petromidia (jud. Constanta) se produce acest petrol dublu rafinat in laboratoare. Persoanele din nordul Ardealului pot apela si la rafinaria de la Suplacul de Barcau (jud. Bihor)."

 3. #3
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891

  Atenşie! Gazul trebuie distilat intre 100 – 150 grade, orice grad mai mult duce la distrugerea petrolului ca medicament devenind toxic.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari