Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita mad_about's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.12.2006
  Postari in forum
  1
  Va trimit un link pentru un site american unde am reusit sa imi dermin periada fertila chiar daca am un ciclu de mai mult de 30 de zile..respectiv 40. Mie mi se pare destul de bine facut, sper sa imi foloseasca si sa va foloseasca si voua!

  Sample Link #1 HTML Code - Paste it into your web page

  Ovulation Calendar - an ovulation

  prediction program that uses menstrual cycle information to generate your personal fertility calendar, and lets you choose the gender of your baby. Ovulation Calendar - an ovulation prediction program that uses menstrual cycle information to generate your personal fertility calendar, and lets you choose the gender of your baby.

 2. #2
  Floricica Nou Venita roxanne26's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.03.2007
  Postari in forum
  2
  Buna. Si eu ma aflam in aceeasi situatie. De folos mi-au fost studiile de pe pagina http://www.calmens.ro/dealer/528
  , nu numai pentru perioada fertila dar si pentru detalii si calcule privind sexul copilului. In doar 3 luni voi fii o mamica fericita pentru ca voi avea copilul p care mi-l doresc.
  Mult succes si voua, mamicilor, sau viitoarlor mamici

 3. #3
  Floricica Nou Venita preda_roxana2001's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.06.2007
  Postari in forum
  5
  am incercat si eu cu calendarul, perioada de ovulatie mi-a iesit odata dar am pierdut sarcina in7-8 saptamani ce sa mai incerc

 4. #4
  Floricica Cu Vechime violetatoronto's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.07.2007
  Postari in forum
  5.176
  cu testele de ovulatie ai incercat???

 5. #5
  Floricica Senior claudiapostol75's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.03.2006
  Postari in forum
  3.259
  Calendarul asta il am si eu, iar dupa mi-a iesit ca voi face baiat pe 27 sept 2005 si asa a fost. calendarul nu il aveam in 2005, oricum coincidenta sau nu a avut dreptate.

 6. #6
  Floricica Nou Venita serenuza's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.09.2007
  Postari in forum
  19
  Interesant calendarul as fi vrut sa il am mai devreme.L-am recomandat sei la prietenele mele care au o menstruatie neregulata.

 7. #7
  Floricica Nou Venita leleana's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.09.2007
  Postari in forum
  4
  cum as mai putea ramane insarcinata??am uter retrovers,pana la varsta de 28 de ani nu am ramas insarcinata,apoi am ramas .din pacate am ramas de 4 ori.am facut avort pentru ca relatia de atunci nu era cea care sa se lgitimeze cu vreun copil.m-am casatorit de 1 an jumatate,am ramas insarcinata,dar sarcina s-a intrerupt in evolutie in luna a II a .am facut analizele si sunt sanatoasa,insa de un an nu am mai ramas.ne dorim mult un bebe...in ultima perioada am facut sex mai rar ,dar in perioadele fertile si cu toate astea nimik..am urmat un tratament cu branca ursului care ne-a fost recomandat si am luat vitamine...eu sunt perfect sanatoasa...am ovulatie normala...sa fie oareo problema a sotului care munceste intr-un club de noapte si este foarte obosit??sau ce ar trebui sa fac???

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari