Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita cornelush's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.01.2005
  Postari in forum
  2
  Imi doresc un copil si am nishte probleme cu dantura, va trebui sa fac nishte radiografii, este ok inainte de sarcina, nu va avea nici un efect asupra sarcinii?

 2. #2
  Floricica Nou Venita macrina's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.11.2005
  Postari in forum
  41
  daca nu ai ramas inca insarcinata este ok, incearca sa-ti rezolvi problemele inainte de sarcina, cel putin in primul trimestru nu este indicat sa faci o radiografie, din al doilea ai unda verde...cel mai bine vorbeste cu dentistul tau si in prealabil cu medicul familiei tale. mult suces!

 3. #3
  Floricica Nou Venita katte's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.12.2005
  Postari in forum
  39
  eu am avut probleme cu dintii dupa ce am ramas insarcinata, si pana la intrarea in cel de-al doilea trimestru de sarcina m-am cam chinuit. Se spune ca o sarcina "mananca" mult calciu si aproape toate femeile au probleme cu dantura. Medicul m-a trimis la radiografie. Trimestrul 2 unda verde pentru multe, inclusiv pentru anestezie. M-am prezentat la radiografie la un centru particular, unde mi-a recomandat medicul si am fost intrebata daca sunt insarcinata.Am spus ca da, si mi-a spus ca nici nu se pune problema de radiografie. Au echipamente si aparatura la cele mai inalte standarde, insa nu fac radiografii la femei insarcinate. M-am intors la medicul meu asa cum am plecat si a trebuit sa lucreze "blind" cum se spune. Totul a decurs ok.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari