Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  Ce e de facut in cazul in care trebuie sa stai la birou cel putin pana la orele 18.00 cel putin pentru a-ti indeplini atributiile satisfacator? Cum ramane cu copilul? Presupunand ca are o bona... nu exista pericolul sa o considere mai degraba pe ea mama de cat pe noi? Ce putem face? Cum sa-l obisnuim cu noi daca nu petrecem prea mult timp impreuna?

 2. #2
  Floricica Nou Venita flory's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.01.2005
  Postari in forum
  115
  Copilului trebuie sa i se explice, cu blandete, rolul serviciului pt parinti si necesitatea acestuia. I se va spune, de exemplu: "mami si tati trebuie sa mearga la serviciu ca tu sa poti avea mai multe jucarii, sa putem merge in cutare loc placut copilului". Daca in orele petrecut in familie copilul este in cea mai mare parte din timp in centrul atentiei noastre, daca ne ocupam de el si discutam, daca week-end-urile si vacantele sunt destinate exclusiv familiei, este foarte mica probabilitatea ca o eventuala bona sa-ti "ia locul".

 3. #3
  Floricica Nou Venita mihaelam's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.01.2005
  Postari in forum
  23
  Nu am fost niciodata de acord cu ideea ca femeile se impart in 2 categorii intre cele casnice si cele de cariera. Totusi ma gandesc serios la faptul daca esti foarte orientat pe cursul carierei este foarte greu sa fi si o mama "ca la carte".E adevarat ca o bona este cea mai buna solutie si nu cred ca ar ajunnge copilul sa faca o confuzie intre mama si bona, dar totusi pierzi anii cei mai frumosi din viata lui.Eu as vrea sa nu pierd nimic si totusi nu as putea sa stau acasa fara sa lucrez.....

 4. #4
  Floricica Nou Venita felicia0606's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.03.2005
  Postari in forum
  17
  Intr-adevar, pierzi momente unice din viata copilului stand mult la serviciu. Dar ce te faci daca nu te descurci fara acel salariu? Nu toata lumea alearga dupa cariera! Important este ca putinul timp liber pe care il ai la dispozitie sa-l valorifici cat mai eficient impreuna cu copilul tau. Copilul nu va face niciodata confuzie intre bona si mama. Mama este unica si nu poate fi inlocuita. La fel si clipele petrecute impreuna cu copilul tau.

 5. #5
  Floricica Nou Venita golodo's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.04.2005
  Postari in forum
  27
  Eu as sfatui toate mamicile sa mearga la serviciu. Eu stau acasa cu fetele, e primul an in care nu merg la serviciu si au 8 resp 5 ani, sunt mari acum, merg la colegiu, au viata lor, eu la cratita cumparaturi si pe internet. nu mai tin contactul cu profesia mea, de economist, inainte munceam zi lumina, dar de cand sunt in alta tara e diferit.Ce vreau sa spun de fapt: e bine pt. noi mamicile sa ne rupem de familie, de griji, nu vb financiar, dar intelectual ne ajuta mult, mai vedem fete noi, schimbam pareri pro si contra, altfel ajungem sa vb cu ga-ga si mu-mu prin casa.Ma intelege cineva???????

 6. #6
  Floricica Nou Venita angelina's Avatar
  Membru inregistrat la
  04.05.2005
  Postari in forum
  25
  mare dreptate ai! hahaha. adevarul este ca de 10 luni de cand s-a nascut fetita mea asta este tendinta mea de mu-mu-mu si ga-ga-ga. sotul meu nu prea intelege cum stau lucrurile, dar cu timpul isi va da seama. o simte pe pielea lui cand il las sa aibe grija de fetita cate 4-5 ori pe zi. cum arat eu cand ma intorc acasa si ce disperat este el sa predea stafeta. hihihiihiii

 7. #7
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  Multumesc...ai dreptate. Nu poate sa fie atat de greu si meritam si noi sa avem o viata "externa".

 8. #8
  sttel69@yahoo.com
  Guest
  Aveam un serviciu care implica foarte multa munca si foarte mult timp si ora venirii acasa este neprecizata.Este adevarat ca si satisfactiile materiale erau pe masura,insa de cand am nascut am preferat sa stau acasa cu fetita mea si credeti-ma ca nu am pierdut nimic din contra am castigat.Sunt o femeie independenta am o cariera minunata insa copilul meu este acum pe primul loc.Fetita mea are opt luni si am sa stau acasa pana implineste un anisor.Mamicilor si statul acasa cand ai grija de un copil este tot o munca in folosul comunitatii.Nu stiu de ce sunteti complexate de termenul,,casnica,,.Eu consider aceasta perioada cea mai frumoasa din viata mea dedicandu-mi timpul copilului meu.Cu aceste clipe unice nu te intalnesti in fiecare zi si merita exploatate la maxim.Capul sus si fiti optimiste si pline de viata copilul dumneavoastra de asta are nevoie.Nimic si nimeni in lume nu poate sa inlocuiasca o mama.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari