Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita nick's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.11.2005
  Postari in forum
  12
  ati facut hemograma la bebelusi vostri din diferite motive si au iesit trombocitele scazute(anticorpi)?

  nu stiu ce sa fac ,baietelul meu de 4 luni si 1/2 are 112.000 trombocite si ar trebui sa aiba 150.000.

  cauzele sunt multiple :infectie ceea ce nu are ,alergii ceea ce nu stiu daca are ,intoxicatii etc.

  astept parerile voastre ,daca vi s-a intamplat asa ceva vreodata .

 2. #2
  Floricica Nou Venita gabriela1's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.06.2005
  Postari in forum
  2
  Fetita mea are 1 an si 2 luni si i-am facut hemograma de 6 ori pana acum. la 6 luni i-ai iesit 20.000 leucocite (dublu fata de normal) si a fost suspectata de leucemie limfocitara. Am refacut la Grigore Alexandrescu si Diamed si fiecare rezultat a fost diferit. La G. Alexandrescu i-au facut si examen pe lamela, frotiu si mi-au spus ca nu are nimic.
  Saptamana trecuta am luat-o de la capat. Hemograma la Romar, limfocite dublu. Ne-am dus la Institutul de Hematologie: la aparat dublu, pe lamela doar cu 2 in plus. Nimeni nu stie sa imi explice ce si daca are ceva copilul meu.
  Maine mergem la Profesorul Arion, se zice ca este cel mai mare specialist hematolog la copii.
  Parerea mea, crede-ma din experienta a 8 luni de umblat si vazut multe: mergeti la Instit. de Hematologie si cereti un examen pe lamela. Este cel mai concludent si sigur, din pacate nu prea se mai practica.
  O alta posibilitate ar fi ca valorile pe care le ai trecute pe rezultat sa fie cele pentru adulti, la copii sunt cu totul alte valori. Imi pare rau ca nu am in momentul asta valorile tuturor componentelor din sange pentru copii <1 sa ti le scriu.
  Nu lasa lucrurile asa, mergi mai departe pana cand cineva te poate lamuri.Nu vreau sa te sperii, din contra, daca exista o problema e mai bine sa o stii de pe acum.

 3. #3
  Floricica Nou Venita nick's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.11.2005
  Postari in forum
  12
  imi pare rau pentru ce ti se intampla.
  am fost si eu peste tot ,mi s-a spus sa astept ca ar putea fi ceva provizoriu .am fost si la fundeni si mi s-a spus ca exista 2 posibilitati >ori este ceva provizoriu ori este ceva foarte grav dar este o boala foarte rara (100 cazuri pe glob -nu este cazul la bebele meu) dar sunt tare nelinistita.

 4. #4
  Floricica Nou Venita nick's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.11.2005
  Postari in forum
  12
  ii multumesc Lui Dumnezeu -problema s-a rezolvat .i-au crescut trombocitele la 171.000 si totul este ok .bebelusul creste ,mananca cat doi ,este vioi ,doarme ,nu8 plange -ce-si poate mai dori o mamica ?!!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari