Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita paris monica's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.02.2006
  Postari in forum
  82
  eu cred ca infunctie de cum decurge nasterea si dupa "urmele" care raman

 2. #2
  Floricica Nou Venita eliviade's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.12.2005
  Postari in forum
  14
  Exact Monica, in timpul nasterii vaginul si canalul cervical au fost afectate, prin urmare organele genitale prezinta rupturi care se vindeca in 2-6 saptamani sau in alte cazuri in mai mult timp, insa ciar daca aceste rupturi s-au vindecat mai poti simti dureri o perioada de timp.

  Pentru a ajuta la refacerea organelor genitale dupa nastere poti face exercitii pentru muschiii vaginului, incordand vaginul, uretra si anusul ca atunci cand abia te abtii sa nu faci pe tine, apoi relaxeaza muschii, si repeta, insa atentie!!! aceste exercitii pot cauza dureri din cauza rupturilor avute. Gimnastica vaginului asigura si o mai buna circulatie a sangelui si dupa parerea mea noi toate ar trebui sa facem aceste exercitii cel putin de 2-3 pe saptamana.

  Si acum o sa revin la intrebarea topicului: Durerea in timpul sexului dupa nastere poate fi provocata de rupturile produse in timpul nasterii sau in multe cazuri schimbarile hormonale dupa nastere fac sa avem un vagin uscat, si de aici durerile, de aceea este foarte indicata in aceasta perioada folosirea unui lubrifiant, un masaj al vaginului...si o buna comunicare cu partenerul...fiecare act sexual ar trebui precedat de un preludiu mai lung, astfel va recapatati intimitatea....nu trebuie sa uitam ca in timpul nasterii femeia este asistata de mai multe persoane si undeva in subconstient realizeaza aceasta si ii va fi putin greu la inceput in recapatarea intimitatii, iar barbatii care au asistat la nastere sunt putin speriati dupa nastere si reticenti in ceea ce priveste sexul.

  Dar cu multa rabdare, comunicare verbala si prin atingeri veti trece si peste aceasta perioada care isi are frumusetea ei....

  Multa dragoste! Si nu uitati de bebelusi!

 3. #3
  Floricica Nou Venita paris monica's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.02.2006
  Postari in forum
  82
  iti multumesc pentru acest raspuns, cred ca ma vor ajuta exercitiile de care ai mentionat

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari