Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  Sa te apuci de fumat pentru a slabi mi se pare o prostie, poate ca intr-adevar o sa slabesti, dar asta depinde de organismul fiecaruia, dar gandeste-te ca o data ce te-ai apucat de fumat exista riscul sa nu te mai poti lasa,de fapt sa nu mai vrei sa te lasi. Cred ca mai intai ar trebui sa te gandesti la efectele pe care le poate avea fumatul asupra organismului tai si apoi sa te intrebi daca merita riscul. Poti slabi numai prin o alimentatie echilibrata, multa miscare si multe multe lichide.(Nu prin dieta!)Multa sanatate!

 2. #2
  Floricica Nou Venita angelina's Avatar
  Membru inregistrat la
  04.05.2005
  Postari in forum
  25
  depinde. eu fumez si fumatul nu mi-a influentat intotdeauna apetitul. totul este sa ai un regim echilibrat. greutatea mea a variat intotdeauna de alimentele consumate si orele administrarii meselor. fumatul pt mine este o metoda de refugiu si de meditatie. nu fumez pt a slabi, ci pt a gasi o scuza de a ma izola si a medita la probleme de peste ajutandu-ma sa ma concentrez. suna iurea? poate, dar asa procedez de ani de zile. voi ce credeti?

 3. #3
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  sunt de acord cu tine, majoritatea dintre noi fumam pentru a ne oferi un moment de relaxare, pentru a ne elibera de griji si avem impresia de multe ori ca astfel ne usuram de toate problemele. Dar oare se intampla lucrul asta?

 4. #4
  Floricica Nou Venita alina05's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.06.2005
  Postari in forum
  38
  Nu, in nici un caz. Am fumat 5 ani de zile si apoi m-am lasat. Nu am constatat nici o schimbare.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari