Cursul de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie este alcatuit din cinci module si propune studiul problematicii terapiei familiei in mod interactiv, prin joc de rol si studiu de caz. Subiectele abordate (concepte de baza, abordare sistemica, abuz si violenta, abordare narativa, terapie de cuplu, dezvoltare personala) se raporteaza la cazuistica ši patologia contextului socio-cultural romanesc.

La curs participa specialisti (psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, consilieri) ce parcurg in activitatea lor etape de consiliere sau terapie a relatiilor din sistemul familial, precum si studenti ai facultatilor de profil, aflati in ultimii ani de studiu. Formatorii sunt psihologi terapeuti, atestati de Asociatia Europeana de Terapie a Familiei (European Family Therapy Association).

Cursul de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie propune specialistilor interesati elementele de baza teoretice si practice legate de terapia familiei. Cursul s-a desfasurat pana acum in Iasi, Bucuresti si Bacau.