Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita golodo's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.04.2005
  Postari in forum
  27
  Imbracaminte comoda, din bumbac, fara nimic sintetic in ea, cateodata cumpar nummai lucruri de firma, alteori mai primesc si de la alti copii, nu imi este jena, pt ca sunt lucruri aproape noi si cunosc familiile care mi le daruiesc. Fetele mele se imbraca una de la alta, celei mari ii cumpar mereu ceva nou, celei mici mai rar, pt ca se inalta rapid si e inutil sa dau o gramada de bani pt. 1 sezon.

 2. #2
  sttel69@yahoo.com
  Guest
  Tot timpul pe fetita mea o imbrac cu lucruri comode din bumbac si nu accept ideea de a o imbraca cu lucruri purtate.O schimb in fiecare zi iar lucrusoatele ei arata impecabil.Aproape toate hainutele ei sunt trimise din afara .Nu accept ideea de a lua hainute de la un alt copil si mai ales incaltaminte.

 3. #3
  sttel69@yahoo.com
  Guest
  Tot timpul pe fetita mea o imbrac cu lucruri comode din bumbac si nu accept ideea de a o imbraca cu lucruri purtate.O schimb in fiecare zi iar lucrusoarele ei arata impecabil.Aproape toate hainutele ei sunt trimise din afara .Nu accept ideea de a lua hainute de la un alt copil si mai ales incaltaminte.

 4. #4
  Floricica Nou Venita alina05's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.06.2005
  Postari in forum
  38
  Copilul ar trebui imbracat cu lucrusoare in care sa se simta bine.Nu neaparat sa fie de firma, insa sa fie din bumbac, deoarece pielea lor este mai sensibila. Am vazut zilele trecute o fetita imbracata intr-o rochita cu care matura strada. Saraca nici nu putea sa faca doi pasi ca se si impiedica!

 5. #5
  Floricica Nou Venita meri's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.07.2005
  Postari in forum
  4
  Copilul are temperatura corpului mai mare decat a adultului, asa ca trebuie imbracat cel putin la fel ca un adult. Deci ce simti tu asa simte si el. Nu sunt de acord cu caciulitele purtate de copil in casa daca nu este curent sau cu 2 caciulite pe strada iarna, cand noi mamele umblam in capul gol. Imaginati-va cum v-ati simtii voi infofolite astfel si nu va mai mirati de ce transpira copilul. Mai bine ar fi sa ferim copii de transpiratie decat de frig. Cand transpira raceste mai repede decat daca i/ar fi putin racoare.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari