Ultimele discutii din forum
 1. #1
  sttel69@yahoo.com
  Guest
  Pentru a putea primi indemnizatia pt. al doilea copil ,mamica trebuie sa se intoarca la serviciu dupa ce a terminat perioada de 2 ani in care a stat cu primul copil si sa mai activeze cel putin 10 luni pana la intrarea in concediu de crestere al celui de-al doilea copil.

 2. #2
  Floricica Nou Venita nastasacarmen's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.06.2005
  Postari in forum
  1
  am vazut chiar duminica o emisiune despre acest subiect si o avocata a spus ca daca mama a beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani atunci va beneficia si pentru cel de-al 2-lea copil, nascut in periada de pana la 2 ani.

 3. #3
  Floricica Nou Venita silar's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.03.2005
  Postari in forum
  5
  buna, Sunt mama unui baietel de 1 an si 4 luni (dragut foc)si imi doresc nespus de mult si o fetita cat ma repede. in ceea ce priveste indemnizatia pt al doilea copil m-am interesat la casa de pensii si am aflat ca cei doi ani in care primim indemnizatia pt primul copil se considera ca ani in campul muncii, in concluzie chiar daca intram dintr-un concediu in altul tot primim indemnizatie si concediu pt crestere copil pana la doi ani.

 4. #4
  Floricica Nou Venita adriana nastasie's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.10.2005
  Postari in forum
  267
  bineinteles ca primiti.primul concediu se considera stagiu pentru al doilea.acum depinde cand e va naste al doilea.ca este posibil sa se nasca dupa ce terminati primul concediu si atunci ori intrati in prenatal ori mai mergeti la munca.

 5. #5
  Floricica Nou Venita rusu ana maria's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.01.2006
  Postari in forum
  1
  as dori sa aflu daca primesc indemnizatie pt al doilea copil daca Sunt in urmatoarea situatie:in 2004 am terminat facultatea iar in septembrie acelasi an am ocupat un post de profesor suplinitor.In ianuarie 2005 am nascut o fetita.Pina acum am ptimit indemnizatia si ar trebui sa mai iau aproape un an.Vreau sa stiu daca mai primesc in continuare pentru fata si daca da daca as mai avea un copil inainte de expirarea termenului mai primesc si pentru al doilea chiar daca nu mai am contract de munca(din septembrie am fost preluata de casa de pensii).Va rog mult sa ma clarificati si pe mine

 6. #6
  Floricica Nou Venita manole nicoleta's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.01.2006
  Postari in forum
  56
  Buna!Perioada de 2 ani cat se ia indemnizatia,cartea de munca este suspendata,adica nu ne merge vechimea.

 7. #7
  Floricica Avansata ogabi's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.12.2006
  Postari in forum
  2.458
  CINE TI_A SPUS CA NU MERGE VECHIMEA?

 8. #8
  Floricica Avansata ogabi's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.12.2006
  Postari in forum
  2.458
  CARTEA DE MUNCA A RAMAS IN FIRMA DAR EVIDENTA O TINE PRIMARIA>
  NOI SUNTEM OBLIGATE, IN CAZUL CA NE INTOARCEM LA SERV. MAI REPEDE,SA ANUNTAM PRIMARIA!!!!

 9. #9
  Floricica Cu Vechime cotuca's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.07.2006
  Postari in forum
  8.915

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari