Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita ella's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.08.2005
  Postari in forum
  4
  Buna! Sunt o viitoare mamica (gravidutza in 18 saptamani) care are nevoie de ajutorul vostru. Sunt angajata din luna septembrie, iar data probabila a nasterii ar fi 16 mai. Daca as reusi sa stau pana in aprilie la servici as acumula cele 10 luni pt a putea beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului. Intrebarea mea este: Daca in acest interval voi intra in concediu medical mi se va scadea la calculul celor 10 luni?

  Multumesc anticipat!

 2. #2
  Floricica Nou Venita gabi-ela_76's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.10.2005
  Postari in forum
  43
  nu te afecteaza, pt. ca si la CM se plateste CAS si ideea este sa ai 10 luni platitoare CAS. eu am stat in CM din luna a3a . dar socoteste-te bine pt. ca inainte de nastere trebuie sa ai conc.prenatal, nu mai stiu cate zile.Sarcina usoara!

 3. #3
  Floricica Nou Venita mirelad's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.01.2006
  Postari in forum
  1
  Din pacate, potrivit Ordonantei nr. 148/2005 ar trebui sa cotizezi 12 luni, nu 10 cum se prevedea in fosta legislatie. Mai bine intereseaza-te la Casa de sanatate a sectorului de care apartii sau la Primaria de sector pentru a fi sigura.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari