Ultimele discutii din forum
 1. #1
  maria
  Guest
  Si eu sunt de parere ca este esentiala comunicarea in casatorie, dar... e oare suficienta?

 2. #2
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  Comunicarea este esentiala in orice mediu, fie ca este familial, social...si ne ajuta in luarea deciziilor importante sau contribuie la armonia mediului in care ne gasim. De multe ori ne abtinem sa spunem lucruri care ne deranjeaza la cei dragi pentru ca vrem sa-i protejam, ne este teama de reactia pe care o pot avea...Oare ii protejam sau le facem mai mult rau? Cat de deschisi trebuie sa fim fata de partenerii nostri?

 3. #3
  Floricica Nou Venita alina05's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.06.2005
  Postari in forum
  38
  Da, este una dintre cerintele unei casatorii fericite.Insa, din punctul meu de vedere comunicarea nu este de ajuns.Devine insa foarte importanta dupa cativa ani petrecuti alaturi de persoana iubita.

 4. #4
  Floricica Nou Venita anmar's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.11.2005
  Postari in forum
  1
  Da, este foarte importantă în căsnicie.După primii 2-3 ani când deja își face apariția obișnuința și relația de dragoste își mai pierde din farmec odată cu nevoile materiale inerente în viața oricărei familii.Este nevoie de comunicare pe toate planurile pentru a ne cunoaște mai bine,pentru a știi ce anume lipsește din ceea ce îi oferim celui de lângă noi.Din lipsa de comunicare se ajunge la divorțuri stupide.După divorț abia, mulți dintre noi ne dăm seama că doar comoditatea ne-a făcut să nu punem simpla întrebare :Dar spune-mi ce nu ți-am oferit, ce anume lipsește în comportamentul meu față de tine? Doar un dialog strict între cei doi parteneri poate scoate la iveală problema sau problemele. Suntem oameni și fiecare are idealul lui. Nu-l vom atinge niciodată dar îi putem oferi ființei pe care o iubim măcar o fărâmă din el. Doar dacă vrem!

 5. #5
  Floricica Avansata stan_alina_d's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.09.2006
  Postari in forum
  1.759
  DA este esentiala si increderea si comunicarea pe langa multe altele.

 6. #6
  Floricica Debutanta cristinaradu's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.08.2006
  Postari in forum
  1.062
  Poate ca doar comunicarea nu este suficienta sa tina o relatie in picioare, e nevoie si de dragoste si incredere. Dar din punctul meu de vedere comunicarea este pe primul plan. Fara comunicare orice relatie se duce de rapa. Partenerii care "tac si-nghit" ajung la un moment dat sa fie cu "paharul plin" si explodeaza. Eu si sotul meu am facut un "pact". Ca e bine sau rau, trebuie sa comunicam si sa fim intelegatori. Suntem un cuplu, asa ca nu ar trebui sa ne suparam cand celalalt isi spune parerea, si mereu gasim o cale de mijloc pentru a rezolva problemele IMPREUNA. Foarte rar se intampla sa ne certam, si si atunci trece repede supararea (pentru ca vorbim despre ceea ce s-a intamplat si ce a dus la cearta).

 7. #7
  cristina elena
  Guest
  Eu zic ca si respectul e foarte important in casnicie. Degeaba ai comunicare si iubire daca nu-ti respecti partenerul si uite asa se ajunge la.....amanti. Cred ca atunci cand iti respecti partenerul nu ajungi ca femeie sa ai amant sau barbatul sa-si gaseasca o amanta. E doar parerea mea, poate nu toate o sa fiti de acord cu mine dar eu asa cred.

 8. #8
  Floricica Avansata samtex's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.09.2006
  Postari in forum
  1.448
  in primul rand respectul ,dragostea intelegerea comunicarea trebuie sa o avem peste tot in viata de zi cu zi.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari