Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita cesa's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.06.2005
  Postari in forum
  115
  Bucuresti, Romania/Romanian Global News  11 November 2005  Un nou strigat disperat de ajutor catre romanii de pretutindeni vine din partea unei familii de romani al carui copil sufera de o boala cumplita, care il tine imobilizat intr-un scaun cu rotile la o varsta la care alti copii pot alerga si se pot juca.  Marius Claudiu Alexandru este din Craiova, are 13 anisori, o varsta la care sufera de distrofie musculara progresiva Duchenne, fiind imobilizat in prezent intr-un scaun cu rotile. Viitorul pe care medicii il prevad micutului este unul sumbru: cum boala evolueza in rapid, in scurt timp va ajunge si la caile respiratorii si la inima, ducand in cele din urma la decesul copilului, mai ales ca aceiasi medici au spus ca experienta in astfel de cazuri a aratat ca nici un pacient nu a trait mai mult de 18-20 de ani.

 2. #2
  Floricica Nou Venita cesa's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.06.2005
  Postari in forum
  115
  Continuarea la mesajul de dinainte:

  Familia Alexandru a scris la redactia Romanian Global News cerandu-ne ajutorul, cu durere, disperare si simtindu-se cuprinsi de neputinta de a-si ajuta copilul, care se stinge in fiecare zi in vazul lor. Cu toate acestea, Marius Claudiu are o sansa – o clinica din Kiev, care a mai tratat astfel de cazuri din Romania, l-a acceptat la tratament dupa ce parintii sai au trimis aici analizele si apelul de ajutor. Tratamentul consta intr-un transplant de celule musculare STEM care au rolul de a inlocui celulele musculare deja distruse din organismul copilului. Transplantul se face in cel putin trei etape la interval de 6 luni iar costul unei serii de 3 etape este de 33.000 de euro. Singura problema pe care o infrunta acum familia lui Claudiu este aceea a banilor, mai ales in conditiile in care venitul familiei este de 200 de euro pe luna, din care trebuie sa traiasca patru suflete. Prima interventie costa 15.000 de euro si ea trebuia facuta in 15 august, cand clinica din Kiev ii programase, insa din lipsa banilor copilul a ramas acasa, iar operatia a fost amanata, ceea ce afecteaza sansele sale de a se recupera. „Cat timp exista o sansa cat de mica, voi lupta pentru copilul meu. Stiu ca sunt destui oameni care au nevoie de bani, oameni disperati ca si mine, dar va implor, dati-i o sansa si fiului meu!” Asa suna apelul disperat al unei mame, al Marietei Daniela Alexandru, care inca mai spera in sansa fiului sau si cere ajutorul tuturor romanilor care ii pot da aceasta sansa.

  Conturile in care se pot face donatii pentru micutul Claudiu sunt deschise la Banca Ion Tiriac din Craiova, iar titularul contului este Marieta Daniela Alexandru. Iata conturile: RO57 CBIT 1710 2671 5A00 1000 -in RON; RO23 CBIT 1710 2671 5A00 2000 -in EUR; RO8

 3. #3
  Floricica Nou Venita cami02's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.03.2006
  Postari in forum
  5
  Bine v-am gasit!
  Vin cu noutati din partea fam. Alexandru din Craiova: - dragii mei,prin bunavointa oamenilor care au raspuns apelurilor disperate ale familiei,Claudiu a ajuns in luna februarie 2006 la Kiev unde a facut transplantul cu celule stem iar in prezent urmeaza un tratament de fizioterapie la clinica din Craiova...Diagnosticul este oarecum incurajator deoarece de la transplant,boala nu a mai avansat iar acest lucru este imbucurator,tinand cont de ritmul rapid cu care avansa!Ne rugam in continuare sa fie bine iar pt. asta este nevoie de acelasi transplant la un interval de 6 luni,pana la varsta de 18 ani!Speram,in continuare,sa reusim sa ajutam aceasta familie,Claudiu merita o sansa la viata dar pt. a se realiza acest miracol,Claudiu are nevoie de noi toti!Va rog,nu ramaneti indiferenti la strigatul de ajutor al unui copil care isi doreste cu disperare sa traiasca!

  Site-ul lui Claudiu: http://claudiu.netfirms.com/

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari