Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita monikl's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.01.2006
  Postari in forum
  49
  Eu am nascut pe data de 24 decembrie 2005, dar eu am avut contract de munca pana la 8 decembrie 2005. Legea spune ca trebuie sa am 10 luni pt a primi indemnizatia de 800RON. Eu am aceste 10 luni, dar problema de care m-am lovit a fost ca nu am acoperita perioada 8 dec(de cand mi s-a desfacut contractul de munca) si 24 dec (cand am nascut).Am fost la casa de pensii, dar numi-au permis sa platesc din urma asigurarea ca sa pot depunde dosarul. Mi s-a zis ca trebuie sa gasesc undeva unde sa imi bag cartea de munca (la o firma ceva) ca sa figurez ca angajata pe acea perioada. Daca ma poate ajuta cineva, in orice fel, va rog sa ma ajutati. Sotul meu are un salariu de 500 RON, si nu ne vom putea descurca sa ne crestem mica minune pe care am primit-o. Va multumesc anticipat. Monica Craciun.

 2. #2
  Floricica Nou Venita solomon gabriela's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.09.2005
  Postari in forum
  3
  Buna
  Cei la care erai angajata nu aveau voie sa iti desfaca contractul de munca.Iar pentru cele catava zile trebuia sa ti se dea concediu prenatal.
  Pupici pentru copilasul tau.
  Multa sanatate.[pupici][pupici][pupici]

 3. #3
  Floricica Nou Venita monikl's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.01.2006
  Postari in forum
  49
  ei au motivat prin faptul ca eu aveam contractul pe perioada determinata (lucru care este adevarat) . Asa ca singurul lucru acum este sa vad cum ies din problema, in situatia de fata.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari