Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita gabrielat's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.02.2006
  Postari in forum
  2
  Buna seara!

  Suntem un grup de pedagogi si psihologi si dorim sa infiintam in zona Cotroceni Centrul pentru Dezvoltarea Personala a Copilului (destinat copiilor de 6/7- 10/14 ani), in care sa se deruleze urmatoarele programe:

  1. Evaluare si consiliere psihologica pentru copii

  2. Program after school: efectuarea temelor pentru acasa cu invatatori, cursuri de limbi straine, dans, pictura, activitati recreative (jocuri asistate de animatori, vizite la Circ, Zoo, muzee, Gradina Botanica), masa de pranz si gustare, asistenta medicala, transport de la scoala cu microbuzul centrului

  3. Organizarea de petreceri pentru copii (zile de nastere, Craciun, Paste)- in week-end

  4. Program de vacanta

  Intrucat suntem in perioada de inceput, va adresam rugamintea de a ne sprijini cu cateva opinii despre activitatile din centru:

  a) La ce tipuri de activitati v-ar placea sa participe copilul dv. dupa efectuarea temelor (limbi straine, calculator, teatru, sport- care?, etc.)?

  b) Care ar fi programul pentru copii (intervalul de timp)?

  c) Considerati necesar un program de week-end? (intervalul de timp)

  d) La ce activitati de vacanta v-ar placea sa participe copiii si cu ce frecventa (de cate ori pe saptamana? zilnic?)

  Si noi, ca si dv. suntem ocupati cu serviciul de dimineata pana seara (uneori si in week-end), de aceea ne-am gandit ca un asemenea centru ar fi necesar, atat pentru parinti, cat mai ales pentru copii (care sunt ingrijiti, supravegheati si asistati, atat la teme cat si la jocuri, insotiti in excursii).

  Va multumesc si astept parerile dv. avizate,

  Gabriela.

 2. #2
  Floricica Nou Venita mademy's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.03.2006
  Postari in forum
  3
  va asteptam pe forumul educativ:
  http://clubul-de-weekend.myforum.ro

 3. #3
  Floricica Nou Venita nectarus's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.06.2006
  Postari in forum
  1
  BUNA sunt NECTARUS ma intereseaza programul de vacanta la acest club si daca in plan aveti si lectii de sah ptr scolari.multumesc si astept raspuns.

 4. #4
  Floricica Nou Venita mariana40's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.09.2006
  Postari in forum
  2
  felicitari gabrielat si mademy !!  mult succes Ón continuare, sunteti minunati Ón ceea ce faceti!

 5. #5
  Floricica Nou Venita cristina9999's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.02.2007
  Postari in forum
  1
  Acest centru mi se pare necesar, imi imaginez ca nu va deveni o gradinita cu acces exclusivist si un real centru care sa completeze pregatirea de care se pot bucura acum micutii. Eu ma gandesc ca e nevoie de asa ceva ca cei mici sa se obisnuiasca sa fie tratati si formati ca oameni si nu ca produse. E mai mult decat binevenit un loc in care cei mici sa si dezvolte diverse abilitati, sa descopere lucruri pe care le pot face cu placere, capatand incredere in ei si reducand riscul de a deveni lipsiti de motivatie mai tarziu, sau imuni la actiunile culturale. Poate pot fi si eu de folos pentru o eventuala pregatire artistica la desen, in plus cunosc tehnici de abordare a creativitatii si ce sa nu faci ca sa nu blochezi dezvoltarea unei personalitati. Imi plac micutii si incurajez dezvoltarea personala.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari