Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita mitranmihaela's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.01.2012
  Localitate
  Techirghiol
  Postari in forum
  85

  Nelamurit Scoaterea amigdalelor la baieti afecteaza potenta pe viitor?

  baiatul meu mereu are probleme cu amigdalele si de fiecare data ajungem la injectii.ma gandeam sa le scot dat mai multe persoane din jurul meu mi-au zis ca afecteaza potenta pe viitor si ca afeteaza doar baieteii daca sunt operati de mici, adultii nu mai au nici o problema.adevarul e ca un vecin de-al meu si-a scos amigalele dupa 18 ani tot la sfatul medicului cica pentru a nu avea probleme.e un mit sau are partea lui de adevar???

 2. #2
  Floricica Nou Venita alynutza79's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.06.2012
  Postari in forum
  180
  Operația de amigdalită nu afectează în niciun fel potența și nici organele genitale. Singura afecțiune ORL care afectează fertilitatea masculină este oreionul. Astfel, dacă oreionul a apărut în perioada pubertății și dacă sunt afectate ambele testicule, poate duce la sterilitate, însă nici această afecțiune nu afectează potența. În concluzie, amigdalita nu creează probleme la nivelul organelor genitale.
  Stii care-i boala romanilor?Toti se cred medici.Persoanele din jurul tau ar trebui sa se informeze inainte sa dea sfaturi ABERANTE.

 3. #3
  Floricica Nou Venita mitranmihaela's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.01.2012
  Localitate
  Techirghiol
  Postari in forum
  85
  bine ca am intrebat aici decat sa ma fac de ras la vre-un medic :))

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari