Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Remedii homeopate pentru copii

  Remediile homeopate pentru copii au devenit din ce in ce mai cunoscute si mai folosite de catre parinti si pentru multi reprezinta o alternativa mult mai buna fata de medicamentele clasice.

  Noi pana acum nu prea am apelat la remediile homeopate cu Edi pentru ca Slava Domnului nici nu am avut probleme cu el, a avut doar cateva raceli insa ultima data problema a fost o tuse care nu mai trecerea desi ii dadusem ambroxol timp de 5 zile, tusea a persistat asa ca i-am dat un siropel de la plafar pe baza de miere si in 3 zile am scapat de tuse.

  Voi ce parere aveti despre remediile homeopate pentru copii?

 2. #2
  Floricica Nou Venita ralucanaturista's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.05.2010
  Postari in forum
  60
  Eu sunt adepta unor astfel de remedii, mai ales de cand il am pe Matei si sunt foarte curcumspecta atunci cand trebuie sa ii dau medicamente de sinteza. De exemplu, am reusit ca pana acum sa nu luam niciodata antibiotic si acem deja 4 ani si jumatate.
  Oricum, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim circumspecte, mai ales noi, mamicile, si cu medicamentele homeopate care, de cele mai multe ori, nu au la baza studii clinice si ce vindeca pe o parte pot strica pe de alta parte. Plus ca este o mare discutie si cu concentratia substantei active din respectivele medicamente, ma rog, e mult de spus.
  Dar, ca sa revin la subiect, eu folosesc inca de cand Matei era foarte mic Esberitox N tablete - care se dizolva in apa sau in gura (este permis nu numai coliilor mici ci si gravidelor si femeilor care alapteaza). In raceala intotdeauna a scurtat durata bolii si in cure de imunizare l-a protejat mai bine decat orice vaccin de epidemile de gripa (mai ales de cand este la gradi).
  Este din echinaceea, tuia si inca ceva, iar in Germania se foloseste de cel putin 20 de ani. Se gaseste in farmacii, are recomandarea pediatrului si este mai ieftin overall decat celelalte siropele sau oscilo pe care le-am mai folosit.
  Oricu, pentru detlii au un site in limba romana: Esberitox N Tablete

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari