Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita ghiorghiu_angela's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.02.2012
  Postari in forum
  1

  Imunorezistan junior - mod de administrare

  Buna ziua! As vrea sa imi spuna cineva pe ce perioada se administreaza Imunorezistan junior.Fetita mea are 12 kg si 1 an si 6 luni. Azi i-a prescris un tratament deoarece are rosu in gat,tuseste si a avut putina febra. - Augumentin 5 zile(2x3ml/zi)
  -Humex sirop- 10 zile(3x5 ml/zi)
  - Aerius solutie orala - 3 ml zi tot zece zile.
  Cand sa ii dau Imunorezistan junior,cat si pe ce perioada, am inteles ca este pt imunitate.Ce sfat imi dati( as vrea sa ii dau si preventiv daca se poate).
  Multumesc

 2. #2
  Floricica Debutanta bebelushaa's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.06.2009
  Postari in forum
  600
  Buna!
  Eu dau la baietelul meu imunorezistan din toamna cate 5 ml in zilele de luni,miercuri si vineri iar duminica cate un tub de occilococcinum la indicatia medicului pediatru si ne merge foarte bine.Baietelul meu are 4 ani.
  Medicul pediatru a spus sa continuam schema timp nelimitat.
  Multa sanatate!

 3. #3
  Floricica Nou Venita bebellino's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.10.2011
  Postari in forum
  281
  Buna! Cel mai indicat lucru este sa intrebi medicul. Niciun medicament nu se administreaza copilului fara indicatiile acestuia. Mergeti, deci, la medic atunci cand vreti sa administrati medicamente copilului. Fiecare copil are constructia lui, particularitatile lui si hai sa nu tratam copiii sau sa facem noi medicina dupa ureche. De aceea exista medicii.

 4. #4
  Floricica Nou Venita marilena84's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.07.2010
  Postari in forum
  85
  Buna seara! noua medicul de familie nea recomandat baietelui meu de aproape 2 ani ,3 ml de 2 ori pe zi mia spus sai dau 4 zile da,4 fac pauza si tot asa timp de 3 luni
  sanatate multa!

 5. #5
  Floricica Nou Venita cicamofli21's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.03.2012
  Postari in forum
  2
  Buna!
  Imunorezistan junior se da de la primele simptome ale racelii, gripei. In primele 3 zile de la debut poti sa-i dai 5 ml x 2 pe zi! Apoi pana ii trece viroza cat scrie pe cutie 3m x 2 pe zi!
  Eu am rezultate foarte bune cu acest produs. Cum vad ca da semne de raceala incep sa-i dau. este febrifug si antiinflamator natural!
  Pentru preventie se da IMUNOGRIP, administrarea se face conform indicatiei de pe ambalaj!


  Pe langa IMUNOGRIP eu ii mai dau preventiv VITAMINA C de 500mg de la firma CHILD LIFE. 2 ml fiecare dimineata inainte de a merge la gradi. Deasemenea la debutul racelii ii dau 2ml de 2 ori pe zi!


  Sanatate!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari